Spoločnosť Sony predstavila svoj najnovší prírastok modelového radu LinkBuds. Nová aktualizácia umožňuje tieto slúchadlá pripojiť naraz k dvom zariadeniam.

Najnovší model LinkBuds S prináša nový zvukový zážitok vďaka technológii snímania Sony a spolupráci s chytrými asistentmi. Táto novinka pritom zachováva maximálny komfort pod heslom „Never Off“, preto nebudete mať potrebu slúchadlá dávať dole a ani ich nemôžete stratiť.

Sony LinkBuds S
Sony LinkBuds S s puzdrom

Vďaka využitiu technológie senzorov a priestorového zvuku poskytujú príjemnú a pohlcujúcu zvukovú zábavu pri hraní hier s rozšírenou realitou, ako je napríklad Ingress[i]. Nový model je navrhnutý tak, aby vám vďaka rýchlemu prístupu k hudbe uľahčil počúvanie obľúbených interpretov.

Slúchadlá LinkBuds S sú vhodné na celodenné streamovanie obsahu. Vďaka technológii odstránenia okolitého hluku a možnosti vysokého rozlíšenia Sony si môžete vychutnať hudbu, video alebo obsah sociálnych médií presne tak, ako to zamýšľal ich tvorca.

Mimoriadne malé a ľahké

Hmotnosť týchto slúchadiel je len 4,8 gramu a dajú sa tak nosiť celý deň. Slúchadlá LinkBuds S kombinujú tvar, ktorý zodpovedá ľudskému uchu, s ergonomickým dizajnom na stabilnejšie usadenie, takže sa vyhnete bolesti uší.

Sony LinkBuds SZdroj: Acer
Sony LinkBuds S

Majte okolitý svet na dosah vďaka prirodzenému okolitému zvuku 

Tieto slúchadlá kombinujú inovatívny koncept ambientného zvuku LinkBuds, ktorý vám umožní komunikovať s okolitým svetom, s kvalitným potlačením okolitého zvuku. To vám umožní sústrediť sa na obľúbený obsah. Môžete tak jednoducho vstúpiť do kaviarne a rýchlo si objednať a potom sa rovnako rýchlo posadiť a venovať sa svojej obľúbenej zábave bez rozptyľovania.

Slúchadlá majú integrovanú funkciu Adaptive Sound Control, ktorá upravuje nastavenie okolitého zvuku podľa toho, kde sa práve nachádzate a vytvára tak správny zážitok z počúvania. Vďaka tomu sa môžete bez problémov pohybovať po okolí a zároveň nechať hrať svojich obľúbených interpretov a baviť sa.

Nový zvukový zážitok z hier s rozšírenou realitou 

Spoločnosť Sony spolupracuje so svojou partnerskou spoločnosťou Niantic na zvuku v oblasti rozšírenej reality a vyvíja hru s rozšírenou realitou, ktorú si môžete užiť nielen vizuálne, ale aj zvukovo. Pri hraní ich hry „Ingress“ so slúchadlami LinkBuds S umožní snímač a technológia priestorového zvuku hráčom nový zážitok, pri ktorom je zvuk reprodukovaný tak, aby zodpovedal smeru, ktorým sú otočení.

Čisté hovory

Telefonovanie na hlučnej ulici alebo počas veterného dňa nebolo s LinkBuds S jednoduchšie vďaka technológii Sony Precise Voice Pickup. Tá ovláda mikrofóny na oboch slúchadlách vďaka použitiu sieťovej štruktúry okolo mikrofónov. S kolegami aj priateľmi sa tak budete dobre počuť.

Pútavý zvuk, autentická hudba

Slúchadlá LinkBuds S vytvárajú pohlcujúci zvuk a autentickú reprodukciu, takže si môžete užiť hudbu, video alebo obsah sociálnych médií tak, ako to ich tvorca zamýšľal.

Vďaka novému 5 mm meniču majú tieto malé slúchadlá výkon a napriek svojej veľkosti do uší produkujú silné basy a úžasne čisté vokály. Integrovaný procesor V1 od spoločnosti Sony zlepšuje potlačenie okolitého hluku, zvyšuje kvalitu zvuku a obmedzuje skreslenie pri nižšej spotrebe energie, takže nebudete pri počúvaní rušení, čo je ideálne pre cestovanie do práce plné okolitého zhonu.

Tieto slúchadlá vám tiež umožnia vychutnať si bezdrôtový zvuk s vysokým rozlíšením vďaka technológii kódovania zvuku LDAC. Kvalita všetkej vašej hudby bude obnovená na kvalitu zvuku s vysokým rozsahom pomocou technológie DSEE Extreme, ktorá zvyšuje rozlíšenie digitálnych hudobných súborov v reálnom čase. Vďaka tomu budete môcť oceniť všetky jemné detaily.

Bezproblémové ovládanie bez použitia rúk

Život by mal byť plný stretnutí, takže s pomocou funkcie Speak-to-Chat sa vaša hudba automaticky pozastaví, keď na niekoho prehovoríte. To uľahčí konverzáciu aj keď máte plné ruky práce.

Tieto slúchadlá sú kompatibilné so službami Google Assistant a Alexa. Môžete sa spojiť s priateľmi a rodinou, získavať informácie, počúvať hudbu, nastavovať pripomienky a ďalšie funkcie.

Komplexné ovládanie na dosah ruky

Vďaka intuitívnemu ovládaciemu panelu s dotykovým senzorom môžete meniť nastavenie zvuku, aktivovať funkciu Quick Attention a obnoviť prehrávanie hudby Spotify alebo Endel a to iba niekoľkými klepnutiami na slúchadlá. Prostredníctvom systému Endel môžete navyše vytvárať personalizované zvukové kulisy.

Jednoduché párovanie Bluetooth s funkciou Fast & Swift Pair

Slúchadlá LinkBuds S podporujú novú funkciu rýchleho párovania od spoločnosti Google. To znamená, že ich môžete rýchlo spárovať so zariadením Android. Funkcia Swift Pair umožňuje rýchle a jednoduché spárovanie slúchadiel s notebookom, stolným počítačom alebo tabletom so systémom Windows 11 alebo Windows 10.

Nová generácia Bluetooth audio

Tieto slúchadlá sú pripravené na LE Audio, novú generáciu Bluetooth audia, ktorá umožňuje veľmi nízku latenciu ideálnu na hranie hier.

Vyrobené s ohľadom na životné prostredie

Slúchadlá LinkBuds S boli navrhnuté nielen ako elegantné a štýlové, ale aj s ohľadom na životné prostredie. Všetky obaly slúchadiel sú bez plastov a slúchadlá využívajú recyklované materiály z automobilových dielov.

Dlhá výdrž na batériu

Sony vybavilo slúchadlá LinkBuds S batériou, ktorá vydrží celý pracovný deň – 6 hodín so zapnutým potlačením okolitého hluku. Uložením do štýlového kompaktného nabíjacieho puzdra získate ďalších 14 hodín.

Ak sa ponáhľate, stačí len 5 minút rýchleho nabíjania a máte k dispozícii až 60 minút prehrávania.

Zdroje: Sony

Prečítajte si tiež


Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.