Novinku od Xiaomi si môžete kúpiť už dnes.

Xiaomi opäť šokovalo, keď predstavilo telefón Pocophone F1, ktorý za necelých 400 eur ponúka výbavu vlajkovej lode. Procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM a 6,2-palcový Full HD+ displej môžete získať za lákavú cenu 389 eur priamo z oficiálnej slovenskej distribúcie. Smartfón je už v predaji, nájdete ho v obchode mi-store.sk v čiernej a modrej farbe.

Pocophone F1 ďalej ponúka 4000 mAh batériu, 64 GB úložisko a duálny fotoaparát. NFC čip chýba, takže ani s týmto Xiaomi telefónom nebudete môcť platiť v obchode. Fotografickú výbavu tvorí 20 Mpx predný a 12 + 5 Mpx zadný duálny fotoaparát. Vo výbave nájdete operačný systém Android 8.1, USB-C port a snímač odtlačkov prstov.

Vzhľadom k vynikajúcemu pomeru cena/výkon je o novinku značný záujem. Xiaomi predalo viac ako 68 tisíc kusov Pocophone F1 za menej ako 5 minút a je potešiteľné, že zariadenie sa rýchlo dostalo do oficiálneho predaja aj na Slovensku.

Xiaomi Pocophone F1 začíname testovať, recenziu prinesieme počas najbližších dní.

Zdroj: mi-store.sk

Prečítajte si aj:

Xiaomi predalo viac ako 68 tisíc kusov Pocophone F1 za menej ako 5 minút

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté