Na výstave CES sme toho tento rok videli naozaj veľa a mnoho zaujímavého, doslova nevšedného. To, čo sme videli na akcii s názvom  Showstoppers na stánku firmy Fiera však bolo asi trochu cez rozsah. Ide o produkt, ktorý má pomôcť hlavne starším ženám pri stimulácii na sex a volá sa Fiera. 

Kuriózne na celej prezentácii však bolo to, že produkt Fiera nám prezentovala žena a doslova si to užívala. Ako sme sa dozvedeli. je to zariadenie, ktoré účinne stimuluje ženu k tomu, aby sa na sex vyslovene tešila. Pripomínala nám, že tento prodkt nie je možné zamieňať s vibrátorom. Fiera sa prikladá na intímne miesta a Fiera pomocou riadeného tlaku vzduchu navodzuje stav vzrušenia. Je k tomu aj mobilná aplikácia, ktorá určuje, ako presne tlak vzduchu funguje.

Ceny sú jednoduché – samotný produkt stojí 199 USD, spolu s diaľkovým ovládaním je to za 249 USD. Všetko zabalené v peknom puzdre. Ako sme videli, o produkt je eminentný záujem.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.