Model WH-1OOOXM5 ponúkne bohatú výbavu a kvalitný zvuk.

Medzi hlavné vylepšenia má patriť dlhšia výdrž a vylepšené aktívne potláčanie hluku ANC. O nových slúchadlách Sony WH-1000XM5 informoval portál GSMArena. Okrem základných parametrov boli zverejnené aj rendery, ktoré by nám mohli naznačiť, ako nová generácia vlajkových slúchadiel od Sony bude vyzerať. 

Oproti predchádzajúcim generáciám prišlo k neprehliadnuteľným zmenám, ktoré umožnili dizajnu dospieť. Ten je niečo čistejší, prináša väčšie náušníky a na základe obrázkov sa domnievame, že aj hlavový most dostal lepšie polstrovanie. Okrem týchto zásadných zmien sa zdá, že boli prepracované aj kĺby, ktoré by mohli prispieť k ešte pohodlnejšiemu noseniu.

Zmeny sa dostali aj do základnej výbavy ovládacích prvkov. Dotkli sa tlačidla napájania a aj tlačidla prepínania režimov NC/Ambient. 

Zaujímavejší je však až pohľad na výdrž batérie. Tá by mala údajne zabezpečiť až 40 hodín prehrávania so zapnutým ANC, čo je o 10 hodín viac ako pri modeli XM4. Na druhej strane však bude pomerne dlhý čas nabíjania, ktorý by mal byť údajne až 3,5 hodiny. To však nie v súlade so skoršími správami. 

Nové slúchadlá cez uši s modelovým označením YY2954 by mali podľa starších správ dostať 3,8 V batériu s údajnou podporou rýchleho nabíjania 5 V / 9 V. Slúchadlá by mali byť k dispozícii v čiernej a striebornej farbe. 

Dátum predstavenia nie je zatiaľ známy. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.