Ich uvedenia sa dočkáme už čoskoro.

Od predstavenia modelu WH-1000XM4 ubehol už viac ako rok, pričom sa zdá, že Sony už usilovne pracuje na uvedení jeho nástupcu. Slúchadlá WH-1000XM5 boli najnovšie spozorované v certifikačnej databáze FCC. Vďaka tomuto zisteniu sa teraz dozvedáme aj niekoľko základných informácií.

Okrem novej generácie slúchadiel cez hlavu Sony plánuje predstaviť aj nové TWS slúchadlá do uší s pomerne netradičným dizajnom. Táto novinka bude mať označenie Linkbuds WF-L900. Je pritom celkom možné, že oboch slúchadiel sa dočkáme už v najbližšej dobe.

Sony WH 1000XM5Zdroj: GizmoChina
Sony WH-1000XM5

Portál GizmoChina ďalej informuje, že nové slúchadlá cez uši majú modelové označenie YY2954. Okrem ďalších malých detailov sa o týchto slúchadlá nedozvedáme takmer nič ďalšie. Zdá sa však, že budú na trh uvedené s celkom novým dizajnom, čo sa predpokladá na základe nových IC kódov, ktoré v prípade certifikácie predchodcu neboli použité. 

Záznam z databázy ďalej prezrádza, že model YY2954 má 3,8 V batériu. Pre porovnanie model WH-1000XM4 mal 3,7 V. Potešujúce je aj podpora rýchleho nabíjania 5 V / 9 V. Slúchadlá by mali byť k dispozícii v čiernej a striebornej farbe. 

Veríme však, že čoskoro sa o modeli Sony WH-1000XM5 (a jeho predstavení) dozvieme viac informácií.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.