Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najlepšie hodnotenou automatickou práčkou je podľa výsledkov zverejnených v časopise dTest Samsung WW10H9600EW. 

Časopis dTest do svojho testovania zaradil 25 modelov práčok od 15 výrobcov. Medzi nimi boli aj dva modely práčok Samsung, WW10H9600EW a WF70F5E5U2W. Model WW10H9600EW sa stal víťazom celého testu. Obe práčky získali známku dobrej kvality.

Práčky Samsung sú vybavené unikátnou technológiou Eco Bubble, vďaka ktorej je bielizeň vypraná kvalitne a šetrne. Eco Bubble generátor vytvára aktívnu penu, ktorá preniká do každého vlákna rovnomerne a aktivuje enzýmy už pri nižších teplotách. Práčky sú vybavené najnovším druhom motora, ktorý zaručuje tiché a ekonomicky nenáročné pranie. To potvrdzujú aj závery nemeckého inštitútu VDE, podľa ktorého je motor schopný prevádzky po dobu 20 rokov.

„Práčky Samsung sa vyznačujú výbornými výsledkami prania, energetickou úspornosťou, špičkovými technológiami a originálnym dizajnom. Sme preto nesmierne potešení, že sme od úplne nezávislej inštitúcie dTest získali takto prestížne ocenenie, na ktoré sme náležite hrdí,“ povedal Petr Kheil, riaditeľ divízií spotrebnej elektroniky, IT a Enterprise Business spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Dlhú životnosť zaručuje nielen digitálny invertorový motor, ale aj špeciálna keramická úprava tepelného telesa. To je odolné voči usadzovaniu vodného kameňa, čim zaručuje dlhodobo konštantný výkon. O hygienické pranie sa tiež stará program Eco Drum Clean, ktorý slúži na odstránenie a vyčistenie vnútorných častí práčky.

Správne dávkovanie pracieho prostriedku uľahčí technológia štyroch senzorov, ktoré snímajú množstvo náplne, potrebné množstvo vody a pracieho prostriedku a stupeň znečistenia. Na základe týchto výsledkov potom vyberajú najlepší prací program. Práčka navyše automaticky dávkuje prací prostriedok.

Viac o ocenených práčkach nájdete na www.samsung.sk. Podrobný postup testu práčok nájdete na https://www.dtest.sk/pracky.

Značky: