FreeBuds i vždy vynikali pomerom cena/výbava.

Huawei oznámil, že na Slovensku začal predávať slúchadlá FreeBuds 6i. Tie sú dostupné v obchodoch za cenu 99 eur a určite budú patriť medzi najatraktívnejšie slúchadlá tejto cenovej kategórie.

FreeBuds 6i majú dizajn štupľov a prinášajú viacero zlepšení v porovnaní so skvelými FreeBuds 5i. Využívajú 11 mm dynamické meniče s technológiou štyroch magnetov, ktorá by mala zabezpečiť ešte lepší a kvalitnejší zvuk v porovnaní s predchádzajúcou generáciou.

Výrobca uvádza, že slúchadlá poskytujú úderné basy, ktoré sú o 50 % silnejšie, až do frekvencie 14 Hz. Je to vďaka ultramagnetickému basovému meniču. Nechýba podpora pre kodek LDAC HD a certifikáciu Hi-Res Audio Wireless. K dispozícii je tiež prispôsobený zážitok z počúvania vďaka efektom Multi-EQ, ktoré poskytujú až 10 pásiem ľahko nastaviteľnej ekvalizácie na doladenie hudby podľa individuálneho vkusu.

Nová generácia tiež ponúka zlepšené inteligentné aktívne odhlučnenie, ale aj zlepšené pasívne odhlučnenie – vďaka komore na filtrovanie zvuku a úplne novým náušníkom. Zlepšené aktívne odhlučnenie zabezpečujú 3 mikrofóny, 2,4× vyšší výkon spracovania a už spomenutý 11 mm menič slúchadla.

Výdrž slúchadiel je až 8 hodín, resp. až 35 hodín v kombinácii s napájacím puzdrom. 10 minút nabíjania poskytne výdrž na úrovni 4 hodín.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit