Samsung, ako líder nielen v oblasti elektroniky a smartfónov, prináša na trh vždy nejaké zaujímavosti pre celú domácnosť.

V tomto článku máme pre vás tipy, ako využiť moderné technológie dneška. Spoznajte skutočne vynikajúci skladací smartfón, no aj zaujímavú TV alebo chladničku naplnenú technológiami až po okraj.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G – Smartfón a tablet v jednom

Najlepšie, čo môžete vidieť vo svete skladacích smartfónov. Toto je ukážka budúcnosti. V základe máte smartfón so 6,2“ uhlopriečkou. Takto sa dá používať ako bežný telefón, hoci je trošku hrubší. Chcete si pozrieť film alebo pracovať v dvoch oknách vedľa seba? Stačí ho rozložiť a máte v rukách tablet či prenosnú kanceláriu. Uhlopriečka vnútorného displeja je 7,6“.

Toto nie je len tak obyčajný smartfón a Samsung ho vybavil špecializovanými funkciami prispôsobenými presne na tento typ telefónu. Nielen na vytváranie profilov rozdelenej obrazovke vami zvolenými aplikáciami ale napríklad aj funkciou App Continuity. Tá prepne aplikácie z klasického displeja na veľký, akonáhle zariadenie otvoríte. Dokonca sa dá použiť aj ako prenosný počítač tým, že telefón otvoríte a položíte na stôl podobne ako notebook.

Odporúčaná maloobchodná cena je 1 999 Eur.

The Sero – Horizontálne vertikálny TV

Klasický televízor už poznáte. Toto je niečo, čo bolo doteraz vidieť iba vo svete monitorov. The Sero sa dodáva so stojanom, ktorý umožňuje otočiť celý televízor o 90°. Takto môžete sledovať vertikálne video bez pruhov po krajoch a v skutočne rozšírenej veľkosti.

Špičkový obraz od Samsungu je samozrejmosťou, rovnako aj zvuk. Pohltí vás a využíva na to audio systém v konfigurácii 4.1 s výkonom 60 W. Vedeli ste, že párovanie TV a smartfónu môže byť zjednodušené na poklepanie o rám TV? Pekná vlastnosť, ktorá sa vám zapáči. No a stále je tu v hre univerzálnosť použitia na prácu. Excelovské tabuľky alebo dlhé články môžete čítať vo vertikálnom režime, ako na obrom tablete.

Odporúčaná maloobchodná cena 1 599 Eur.

Samsung Galaxy Watch3 – Šport a životný štýl

Prvotriedna vec a super inteligentné hodinky do kancelárie alebo do lesa. Dostupné vo veľkostiach s 41 / 45 mm. Zmerajú, ako na tom ste po zdravotnej stránke a budú sledovať váš vývoj. Poskytnú pohybové tipy a aktivity a ukážu aj kvalitu vášho spánku. Kto sa rozhodne sledovať svoje zdravotný stav a kondíciu, tieto hodinky by nemal prehliadnuť.

Nemusíte priamo športovať, aby vás motivovali zlepšiť váš spôsob života. Využite možnosť telefonovať cez hodinky, čítať a odpovedať na správy ako aj sledovať váš kalendár a mať prehľad o všetkom, čo potrebujete.

Odporúčaná maloobchodná cena od 429 Eur.

Samsung RB7300T – Minimalistická chladnička s maximálnym štýlom

O tom, že Samsung vie robiť chladničky, sme sa mohli presvedčiť už mnohokrát. Teraz je tu ale špecialita, ktorá má všetky praktické funkcie na jednom mieste. Vôbec ju netreba rozmrazovať a to vďaka funkcii True No Frost. Žiadne kompromisy, proste skutočne bez potreby odstraňovania námrazy.

Má dve samostatné zásuvky na potraviny. Jedna s technológiou Optimal Fresh+ s možnosťou odlišne nastaviteľnej teploty. Dá sa rozdeliť na dve časti a tak môže mať každá inú teplotu. Milovníci zeleniny a ovocia ocenia zásuvku Humidity Fresh+, kde sa dá regulovať stupeň vlhkosti. Konečne budete mať ovocie a zeleninu dlhšie čerstvú.

Odporúčaná maloobchodná cena od 539 Eur.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Smartfón vo veľkosti televízora? Áno, volá sa The Sero

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.