Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Nová 8. generácia Lenovo Legion Slim kombinuje výkon a prenosnosť, vďaka čomu umožňuje hráčom vybrať konfiguráciu presne pre ich jedinečný životný štýl
  • Notebooky radu Lenovo Legion Slim 7 prinášajú 140W TDP v kompaktnom balení pre hráčov, ktorí sú často na cestách
  • Zariadenia radu Lenovo Legion Slim 5 prinášajú širokú škálu možností v oblasti výkonu, prenosnosti a veľkosti obrazovky
  • Nové, mimoriadne široké a rýchle herné monitory Lenovo Legion Y34wz-30 a R45w-30 ponúknu praktické funkcie pre produktivitu
lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Spoločnosť Lenovo dnes predstavila najnovšiu 8. generáciu notebookov radu Lenovo Legion Slim, ktoré hráčom umožňujú užiť si naplno slobodu pri hraní, dosiahnuť svoje herné ciele a zároveň rozvíjať kreativitu. Možno si totiž vybrať z väčšieho množstva variantov ako kedykoľvek predtým. Okrem notebookov Lenovo Legion Slim 7i a 7 (16”, 8) či Lenovo Legion Slim 5i a 5 (16”, 8) si môžu vybrať aj úplne nové prevedenie pre tento rok – 14-palcový Lenovo Legion Slim 5 (14”, 8), ktorý pozdvihuje výkon a prenosnosť notebooku na úplne novú úroveň. Najnovšia generácia notebookov tiež ako prvá využíva rodinu čipov Lenovo Artificial Intelligence (LA). Tieto zabudované fyzické AI čipy poháňa Lenovo AI Engine+, ktorý dynamicky nastavuje systém chladenia Lenovo Legion ColdFront 5.0 pre okamžitú optimalizáciu chladenia notebooku a zachovávania maximálneho výkonu pri minimálnom hluku.

Notebooky radu Lenovo Legion Slim sú navrhnuté tak, aby spĺňali mnohostranné požiadavky hráčov, ktorým okrem iného prináša SD slot, technológiu rýchleho nabíjania batérie1, operačný systém Windows 11, tri mesiace bezplatného používania Xbox Game Pass Ultimate2,3, pohlcujúci 3D zvuk Nahimic od SteelSeries a software Lenovo Vantage, ktorý používateľom pomáha vyťažiť zo svojich zariadení maximum. Pre pokoj v duši je dostupná aj podpora Legion Ultimate Support, ktorá hráčom prináša nepretržitú technickú podporu, vedenie4 a asistenciu. Pomocou softwaruLegion Arena, môžu používatelia vytvoriť svoje vlastné herné centrum so všetkými dostupnými titulmi na jednom mieste bez nutnosti prepínať medzi aplikáciami. Užívatelia, ktorí si chcú skutočne rozšíriť svoje obzory, sa môžu tešiť na nový extra široký 44,5-palcový zahnutý displej Lenovo Legion R45w-30 s pomerom strán 32:9 a na nový herný monitor Lenovo Legion Y34wz-30, ktorý vďaka svojmu 34-palcovému panelu s mini-LED podsvietením prináša extrémne čistý obraz a živé farby.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

„Naším cieľom je poskytovať hráčom flexibilitu pri výbere správneho zariadenia pre ich herný výkon aj životný štýl,“ hovorí Jun Ouyang, viceprezident a generálny riaditeľ sekcie Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group v spoločnosti Lenovo. „Nový rad herných notebookov Lenovo Legion Slim spolu s notebookmi z radu Lenovo Legion Pro, stolnými počítačmi Legion a hernými zariadeniami Lenovo LOQ, dopĺňa naše herné portfólio prispôsobiteľnými možnosťami, ktoré uspokoja hráčov so širokou škálou herných cieľov.“

Lenovo Legion Slim 7i a 7: Najagilnejšie 16-palcové herné notebooky na svete s AI ladením5

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Najnovšia 8. generácia notebookov radu Lenovo Legion Slim 7 je navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky hráčov, ktorí chcú notebook zvládajúci bez problémov AAA herné tituly a zároveň, ktorý bude prinášať dostatok výkonu pre ďalšie aktivity ako je streamovanie, tvorba obsahu alebo produktívna práca. Konfigurácie sú dostupné s až 13. generáciou procesora Intel Core i9-13900H pri notebooku Lenovo Legion Slim 7i alebo procesorom až AMD Ryzen 9 7940HS pri notebooku Lenovo Legion Slim 7. Obe zariadenia sú dostupné s grafickou kartou až NVIDIA GeForce RTX až 32GB 5600MHz DDR5 operačnou pamäťou, čo je kombinácia prinášajúca ostrý a živý obraz na 16-palcový herný displej Lenovo PureSight s pomerom strán 16:10. Možnosti konfigurácie herného displeja Lenovo PureSight dokážu splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky užívateľov s až WQXGA 240Hz VRR 500-nitovým panelom pre tých, ktorí vyžadujú rýchlu dobu odozvy počas herných večerov. Pre kreatívnych užívateľov, ktorí pre svoju prácu potrebujú čo najvyššie rozlíšenie a verné vykreslenie farieb bude ideálnym variantom 3,2K 165Hz VRR 430-nitový panel so 100% pokrytím farebného gamutu DCI-P3.

Notebooky sú navrhnuté tak, aby zostali chladné aj pri vysokej záťaži vďaka pokročilému systému chladenia Lenovo Legion ColdFront 5.0 so štyrmi medenými hybridnými tepelnými trubicami, chladiacou zložkou s fázovou zmenou a úplne novým nasávaním vzduchu a systémom ventilátora s 90 lopatkami. Výsledkom je hladina zvuku iba 45dB v režimu vysokého výkonu. Chladenie je možné ešte viac vyladiť vďaka zabudovanému čipu Lenovo LA AI, ktorý dynamicky nastavuje výkon chladenia pre maximálnu snímkovú frekvenciu a minimálny zvukový šum, čo umožňuje notebookom Lenovo Legion Slim 7i a 7 dosiahnuť výkon až 140W TDP.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Batéria s kapacitou 99.99Wh – najväčšia batéria povolená na palubu väčšiny lietadiel – umožňuje používateľom pracovať bez prerušenia s až 10hodinovou výdržou na batériu1. Rýchle nabíjanie Super Rapid Charge zaistí plné nabitie notebooku len za 80 minút1,6 pomocou 230W Slim adaptéru, oba USB-C porty podporujú 140W nabíjanie rovnako ako DisplayPort 1.4. Rýchle a bezproblémové pripojenie Wi-Fi 77 je podporované vďaka karte Filogic 380 Wi-Fi 7 od spoločnosti MediaTek. Lenovo Legion Slim 7 je tak jeden z prvých notebookov na svete s podporou Wi-Fi 7.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Plnohodnotná klávesnica Lenovo Legion TrueStrike disponuje plnou numerickou klávesnicou, veľkými klávesmi šipiek a zdvihom 1,5mm navrhnutým pre plynulé písanie aj pri dlhých pracovných dňoch. Klávesnica je nastaviteľná a prináša vymeniteľné klávesy WASD aj možnosť prostredníctvom softvéru Legion Spectrum konfigurovať RGB podsvietenie jednotlivých klávesov. Klávesnica zároveň umožňuje jednoliate biele podsvietenie. Všetok výkon notebooku je uložený do tenkého (17,9mm profil v najtenšom mieste) celokovového tela, ktorý je dostupný vo farebnom prevedení Storm Grey alebo Glacier White8, a váži menej než 2kg. Vďaka tomu sú notebooky Lenovo Legion Slim 7i a 7 najviac všestrannými notebookmi z radu Lenovo Legion Slim.

Lenovo Legion Slim 5i a 5: Najprenosnejšie 16-palcové herné notebooky s AI ladením na svete5

Rad Lenovo Legion kladie veľký dôraz na poskytovanie väčšej možnosti výberu a flexibility pre všetkých hráčov. Tento cieľ je najviac vidieť na ôsmej generácii nových prírastkov do portfólia Legion, na zariadeniach Lenovo Legion Slim 5i a 5. Výber začína už pri veľkosti notebooku: Lenovo Legion Slim 5 a 5i sú dostupné v 16-palcovom prevedení a k dispozícii je tiež 14-palcový Lenovo Legion Slim 5 s OLED panelem.1,2

Lenovo Legion Slim 5i je k dispozícii s procesorom Intel Core i7-13700H až 13. generácie, zatiaľ čo Lenovo Legion Slim 5 je dostupný s procesorom až AMD Ryzen 9 7840HS. Oba modely sú dostupné až s grafickým procesorom NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU. Systém chladenia Legion ColdFront 5.0 udržuje notebook chladný a tichý pomocou väčších hybridných medených tepelných trubiek a rebier, chladiacej zložky so zmenou fázy, zväčšeným prívodom a odvodom vzduchu a tiež super výkonnému 12V zdvojenému systému ventilátorov z kvapalného kryštalického polyméru.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Zabudovaný čip LA1 AI poháňa Lenovo AI Engine+, ktorý dynamicky nastavuje systém chladenia a vyvážene rozdeľuje príkon medzi CPU a GPU pre optimalizáciu výkonu a zníženie hluku ventilátora na minimum. LA čip v kombinácii s možnosťami grafickej karty ako je NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU umožňuje notebooku Lenovo Legion Slim 5i dosiahnuť výkon až 160W TDP, čo je dobrá správa pre hráčov, ktorí nechcú obetovať výkon notebooku v zápale bitky. K dispozícii sú aj konfigurácie s nižším grafickým výkonom, ktoré stenčujú šasi notebooku na elegantných 19,7 mm v najtenšom mieste. To je ideálnou voľbou pre hráčov, ktorí chcú výkonný aj prenosný notebook s váhou iba 2,3 kg. Všetky zariadenia z radu Lenovo Legion Slim 5 môžu byť nakonfigurované s až 32GB 5600Mhz DDR5 RAM pamäťou, ktorá je rozšíriteľná až na 64 GB. Pod kovovým vekom notebooku sa skrýva 16-palcový až WQXGA herný displej Lenovo PureSight s pomerom strán 16:10, jasom 500 nitov a variabilnou obnovovacou frekvenciou až 240Hz, čo umožňuje plnému grafickému výkonu a rýchlosti vnútorných prvkov notebooku oživiť obľúbené herné tituly.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Batéria s kapacitou 80Wh ponúkne až 8 hodinovú1 výdrž a podporu Super Rapid Charge6,čo znamená menej času stráveného nabíjaním a viac času v pohybe. S USB-C portom, ktorý podporuje 140W nabíjanie je možné nechať veľký adaptér doma pre ešte väčšiu prenosnosť. Plnohodnotná Klávesnica Legion TrueStrike je nastaviteľná a prináša vymeniteľné klávesy WASD rovnako ako možnosť 4zónového RGB podsvietenia Legion Spectrum, ktoré dodá šasi vo farebnom prevedení Storm Grey8 či Misty Grey výnimočný farebný nádych8.Pre menej nápadný vzhľad je možné zvoliť klávesnicu s bielym podsvietením8.

Herné monitory, ktoré zdvojnásobia produktivitu v hybridnom pracovnom svete

Dvojica najnovších herných monitorov Lenovo Legion ponúka dve varianty ultra širokého obrazu pre pohlcujúce hranie. Akonáhle je čas prepnúť z hrania na produktívnu prácu, sú monitory Lenovo Legion Y34wz-30 a R45w-30 pripravené ponúknuť flexibilitu pri multitaskingu nastavením PIP/PBP, využiť funkciu KVM pre pohodlnejšie hranie rovnako ako technológiu Lenovo True Split, ktorá umožňuje rozdeliť displej na dva samostatné monitory pripojené iba jedným vstupným káblom. Integrovaný vysokorýchlostný 2.5G RJ45 vstup u oboch monitorov zaisťuje silnejšie, plynulejšie a viac stabilné pripojenie pri súťažných hrách aj oficiálnych stretnutiach. Oba monitory sú kompatibilné so softvérom Lenovo Artery, ktorý hráčom ponúka pokročilé funkcie pre presné vyladenie ich displejov a taktiež herné nástroje, ktoré užívateľom dávajú ďalšie výhody priamo pri hraní.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Hráči, ktorí vyžadujú presné farby, kontrast a rýchlosť zobrazenia ocenia nový herný monitor Lenovo Legion Y34wz-30. Tento 34-palcový mimoriadne široký zakrivený WQHD mini-LED DisplayHDR 1000 panel prináša realistický kontrast medzi hlbokými tieňmi a ostrým jasom. Vďaka 125% pokrytiu sRGB spektra, 95% DCI-P3 10-bitovej farebnej hĺbke a presnosti farieb Delta E<2 bude s monitorom Y34wz-30 rozmazaná iba tenká línia medzi virtuálnym svetom a realitou. Obnovovacia frekvencia 180Hz (pretaktovaná) a doba odozvy 1ms MPRT znamenajú nekompromisne plynulé hranie. Lenovo Legion Y34wz-30 tiež podporuje 140W nabíjanie prostredníctvom portu USB-C pre napájanie notebooku alebo iných zariadení a prináša HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 a rozbočovač USB hub pre podporu celého radu pripojení.

lenovo legion slimZdroj: Lenovo

Najnovší 44,5-palcový širokouhlý herný monitor s pomerom strán 32:9 Lenovo Legion R45w-30 je skvelou voľbou pre hráčov a tvorcov obsahu, ktorí hľadajú nejaký priestor na obrazovke navyše, aby sa mohli plne podporiť do svojich hier alebo pracovných postupov. Displej s pokrytím 120% sRGB a 115% DCI-P3 dosahuje maximálny jas 500 nitov a jeho obnovovacia frekvencia 165Hz je pretaktovateľná na 170Hz, čo prináša plynulejší a ucelenejší herný zážitok. Doba odozvy 1ms MPRT zaistí, že hry s rýchlymi zmenami obrazu bude možné hrať prirodzene a bez námahy. Podpora softvéru AMD FreeSync Premium Pro a New Adaptive Sync minimalizuje trhanie obrazovky a zároveň plne podporuje HDR pre skutočne pohlcujúci herný zážitok Lenovo Legion R45w-30 disponuje portom USB-C 2. generácie s 75W chytrým nabíjaním, HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, rozbočovačom USB audio výstupnými portami pre podporu ľubovoľnej konfigurácie príslušenstva.

Pre viac informácií a obrázky k novému portfóliu zariadenia Lenovo Legion navštívte Lenovo StoryHub newsroom alebo www.lenovo.com/legion.

Cena a dostupnosť11

  • Notebook Lenovo Legion Slim 7i (16”, 8) s procesormi Intel Core bude na našom trhu dostupný od mája 2023 za cenu začínajúcou od 1669 eur vrátane DPH.11   
  • Notebook Lenovo Legion Slim 7 (16”, 8) s procesormi AMD Ryzen bude na našom trhu dostupný od mája 2023 za cenu začínajúcou od 1949 eur vrátane DPH.11   
  • Lenovo Legion Slim 5i (16”, 8) s procesormi Intel Core bude na našom trhu dostupný od mája 2023 za cenu začínajúcou od 1249 eur vrátane DPH.11   
  • Lenovo Legion Slim 5 (16”, 8) s procesormi AMD Ryzen bude na našom trhu dostupný od júla 2023 za cenu začínajúcou od 1249 eur vrátane DPH.11   
  • Notebook Lenovo Legion Slim 5 (14”, 8) s procesormi AMD Ryzen bude na našom trhu dostupný od októbra. Cena bude stavená neskôr.11   
  • Herný monitor Lenovo Legion R45w-30 bude na našom trhu dostupný od augusta 2023 za cenu začínajúcou od 899 eur vrátane DPH.11   
  • Herný monitor Lenovo Legion Y34wz-30 bude na našom trhu dostupný od augusta 2023 za cenu začínajúcou od 999 eur vrátane DPH.11   

Špecifikácie produktov

 Legion Slim 7i (16”, 8)Legion Slim 7 (16”, 8)
Rozmery a váha357.7 x 259.3 x 17.6 – 19.9mm   Začína na menej než 2 kg  357.7 x 259.3 x 17.6 – 19.9mm   Začína na menej než 2 kg  
Displej1316″ WQXGA (2560 x 1600) IPS; 16:10 (240Hz VRR / 5ms/3 ms doba odozvy s OverDrive / 100% sRGB / 500 nitov / certifikácia až VESA DisplayHDR 400 / Dolby Vision Support / NVIDIA G-SYNC Support / TÜV Rheinland certifikácia8: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)   16″, WQXGA (2560 x 1600) IPS; 16:10 (165 Hz VRR / 5ms/3ms doba odozvy s OverDrive / 100% sRGB / 300 nitov /Dolby Vision Support / NVIDIA G-SYNC Support / TÜV Rheinland certifikácia8: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)   16″, 3.2K (3200 x 2000) IPS; 16:10 (165 Hz VRR / 3ms doba odozvy s OverDrive / 100% DCl-P3 / 430 nitov /Dolby Vision Support / NVIDIA G-SYNC Support / TÜV Rheinland certifikácia8: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)16″ WQXGA (2560 x 1600) IPS; 16:10 (240 Hz VRR / 5ms/3ms doba odozvy s OverDrive / 100% sRGB / 500 nitov / certifikácia až VESA DisplayHDR 400 / Dolby Vision Support / AMD FreeSync Premium/ NVIDIA G-SYNC Support / TÜV Rheinland certifikácia8: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)   16″, WQXGA (2560 x 1600) IPS; 16:10 (165 Hz VRR / 5ms/3ms doba odozvy s OverDrive / 100% sRGB / 300 nitov /Dolby Vision Support / AMD FreeSync Premium/ NVIDIA G-SYNC Support / TÜV Rheinland certifikácia8: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)   16″, 3.2K (3200 x 2000) IPS; 16:10 (165 Hz VRR / 3ms doba odozvy s OverDrive / 100% DCl-P3 / 430 nitov /Dolby Vision Support / AMD FreeSync Premium / NVIDIA® G-SYNC Support / TÜV Rheinland certifikácia8: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)
ProcesorAž Intel Core i9-13900H 13. generácie  Až AMD Ryzen 9 7940HS  
GrafikaAž NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU 8 GB GDDR6 (125W) 2175MHz Boost Clock  Až NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU 8 GB GDDR6 (125W) 2175MHz Boost Clock  
Zabudovaný AI čipÁnoÁno
PamäťAž 32GB (1x 16GB zabudovaná & 1 x 16GB slot) 5600Mhz14 DDR5Až 32GB (1x 16GB zabudovaná & 1 x 16GB slot) 5600Mhz14 DDR5
ÚložiskoPCIe SSD (Gen4): 512GB / 1TB15PCIe SSD (Gen4): 512GB / 1TB15
Operačný systémWindows 11 Pro Windows 11 Home  Windows 11 Pro Windows 11 Home
BatériaAž 99.99Wh1   Super Rapid Charge1 (10 minút nabíjania 0~30% kapacity, 30 minút nabíjania 0~70% kapacity, 80 minút nabíjania 0~100% kapacity)    Až 99.99Wh1   Super Rapid Charge1 (10 minút nabíjania 0~30% kapacity, 30 minút nabíjania 0~70% kapacity, 80 minút nabíjania 0~100% kapacity)    
AdaptérAž 230W Slim Adapter 140W (Type-C® Power Delivery)  Až 230W Slim Adapter 140W (Type-C Power Delivery)  
Klávesnica1.5mm / biele podsvietenie alebo voliteľné RGB / 100% Anti-Ghosting / WASD prepínateľná sada (4 krytky kláves) / podpora softwaru Legion Spectrum RGB    1.5mm / biele podsvietenie alebo voliteľné RGB / 100% Anti-Ghosting / WASD prepínateľná sada (4 krytky kláves) / podpora softwaru Legion Spectrum RGB  
KameraZabudovaná webkamera (1080p) with s E-Shutter a podporou Tobii Horizon  Zabudovaná webkamera (1080p) with s E-Shutter a podporou Tobii Horizon  
PortyĽavá strana 1 X USB Type-C (USB 3.2 Gen2 + DisplayPort 1.4 + 140W Power Delivery) s Thunderbolt 1 X USB Type-C (USB 3.2 Gen2 + DisplayPort 1.4 + 140W Power Delivery) 1 X Audio Combo Jack)   Pravá strana 1 x Čtečka SD karet typu 4v1 1 x Tlačítko E-Shutter   Zadná strana 1 X DC in 1 X USB Type-A 3.2 Gen2 (Always-on 5V2A) 2 x USB Type-A 3.2 Gen2 1 X HDMI 2.1Ľavá strana 1 x Type C (USB 4 + DisplayPort 1.4 + 140W Power Delivery) 1 x Type C (USB 3.2 + DisplayPort 1.4 + 140W Power Delivery) 1 x Audio Combo Jack   Pravá strana 1 x Čtečka SD karet typu 4v1 1 x Tlačítko E-Shutter   Zadná strana 1 x DC in 1 x USB Type A 3.2 Gen2 (Always-on 5V2A) 2 x USB Type A 3.2 Gen2 1 x HDMI 2.1  
Audio2 x 2W reproduktor Harman s Nahimic Audio2 x 2W reproduktor Harman s Nahimic Audio
Konektivita  2 x 2 Wi-Fi 7 (802.11 be)7 2 x 2 Intel Wi-Fi 6E (802.11 ax)7 Začína na Bluetooth 5.1  2 x 2 Wi-Fi 7 (802.11 be)7 2 x 2 Wi-Fi 6E (802.11 ax)7 Začína na Bluetooth 5.1  
Barvy8Storm Grey / Glacier WhiteStorm Grey / Glacier White
 Legion Slim 5i (16”, 8)Legion Slim 5 (16”, 8)
Rozmery a váhaTenká verzia (modely s NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 laptop GPU) 359.7 x 260.3 x 19.7 – 25.2mm   Tenšia verzia (modely s NVIDIA GeForce RTX 4050 / 3050 laptop GPU) 359.7 x 260.3 x 19.7 – 21.9mm   Začína na menej než 2,3kgTenká verzia (modely s NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 laptop GPU) 359.7 x 260.3 x 19.7 – 25.2mm   Tenšia verzia (modely s NVIDIA GeForce RTX 4050 / 3050 laptop GPU) 359.7 x 260.3 x 19.7 – 21.9mm   Začína na menej než 2,3kg  
Displej816″ WQXGA (2560 x 1600) IPS; 16:10 (240 Hz / 5ms/3ms doba odozvy s OverDrive / 100% sRGB / 500 nitov / Certifikácia až VESA DisplayHDR 400 / NVIDIA G-SYNC Support / certifikácia TÜV Rheinland: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)Až 16″ WQXGA (2560 x 1600) IPS; 16:10 (240 Hz / 5ms/3ms doba odozvy s OverDrive / 100% sRGB / 500 nitov / Certifikácia až VESA DisplayHDR 400 / AMD FreeSync Premium / NVIDIA G-SYNC Support / certifikácia TÜV Rheinland: Hardware Low Blue Light & High gaming Performance / X-Rite Pantone Certified)
ProcesorAž Intel Core i9-13900H 13. generácieAž AMD Ryzen 9 7940HS
GrafikaTenká verzia: Až NVIDIA GeForce RTX 4070  Laptop GPU 8 GB GDDR6 (140W) 2175Mhz Boost Clock   Tenšia verzia: Až NVIDIA GeForce RTX 4050  Laptop GPU 8 GB GDDR6 (115W) 2370Mhz Boost ClockTenká verzia: Až NVIDIA GeForce RTX 4070  Laptop GPU 8 GB GDDR6 (140W) 2175Mhz Boost Clock   Tenšia verzia: Až NVIDIA GeForce RTX 4050  Laptop GPU 8 GB GDDR6 (115W) 2370Mhz Boost Clock
Zabudovaný AI čipÁnoÁno
PaměťAž 32GB (2 x 16GB) 5600Mhz14 DDR5  Až 32GB (2 x 16GB) 5600Mhz14 DDR5
ÚložištěAž 1 TB PCIe SSD (Gen 4)15  Až 1 TB PCIe SSD (Gen 4)15  
Operačný systémWindows 11 Pro Windows 11 Home  Windows 11 Pro Windows 11 Home
BatériaAž 80Wh1   Super Rapid Charge1 (10 minút nabíjania 0~30% kapacity, 30 minút nabíjania 0~70% kapacity, 80 minút nabíjania 0~100% kapacity)    Až 80Wh1   Super Rapid Charge1 (10 minút nabíjania 0~30% kapacity, 30 minút nabíjania 0~70% kapacity, 80 minút nabíjania 0~100% kapacity)    
AdaptérAž 230W Slim Adapter 140W (USB Type-C Power Delivery)  Až 230W Slim Adapter 140W (USB Type-C Power Delivery)  
Klávesnica1.5mm / biele podsvietenie nebo voliteľné 4zónové RGB podsvietenie / 100% Anti-Ghosting / WASD prepínateľná sada (4 krytky kláves) / podpora softwaru Legion Spectrum RGB  1.5mm / biele podsvietenie nebo voliteľné 4zónové RGB podsvietenie / 100% Anti-Ghosting / WASD prepínateľná sada (4 krytky kláves) / podpora softwaru Legion Spectrum RGB  
KameraZabudovaná webkamera (1080p / 720p) s E-Shutter  Zabudovaná webkamera (1080p / 720p) s E-Shutter
PortyĽavá strana 1 x USB Type C (USB 3.2 Gen 2 + DisplayPort 1.4 + 140W Power Delivery) 1 x USB Type C (USB 3.2 Gen 2 + DisplayPort 1.4 ) 1 x Audio Combo Jack   Pravá strana 1 x Čtečka SD karet typu 4v1 1 x Tlačítko E-Shutter   Zadná strana 1 X DC-In 1 X RJ45 1 X USB Type-A 3.2 Gen 2 (Always-on 5V2A) 1 x USB Type-A 3.2 Gen 2 1 X HDMI 2.1Ľavá strana 1 x USB Type C (USB 3.2 Gen 2 + DisplayPort 1.4 + 140W Power Delivery) 1 x USB Type C (USB 3.2 Gen 2 + DisplayPort 1.4 ) 1 x Audio Combo Jack   Pravá strana 1 x Čtečka SD karet typu 4v1 1 x Tlačítko E-Shutter   Zadná strana 1 X DC-In 1 X RJ45 1 X USB Type-A 3.2 Gen 2 (Always-on 5V2A) 1 x USB Type-A 3.2 Gen 2 1 X HDMI 2.1
Audio2 x 2W s Nahimic Audio  2 x 2W s Nahimic Audio
MikrofónDuálne pole mikrofónu  Duálne pole mikrofónu  
Konektivita2 x 2 Intel Wi-Fi 6E (802.11 ax)7 Začína na Bluetooth 5.1  2 x 2  Wi-Fi 6E (802.11 ax)7 Začína na Bluetooth 5.1
Farby8Storm Grey, Misty Grey  Storm Grey, Misty Grey  

O spoločnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je globálna technologická spoločnosť s obratom 70 miliárd USD, ktorá sa nachádza na 171. mieste v rebríčku Fortune Global 500, zamestnáva 82 000 ľudí po celom svete a každý deň poskytuje služby miliónom zákazníkov na 180 trhoch. Spoločnosť Lenovo, ktorá sa zameriava na odvážnu víziu poskytovať múdrejší technológie pre všetkých, nadviazala na svoj úspech najväčšej svetovej počítačovej spoločnosti ďalšou expanziou do kľúčových oblastí rastu vrátane serverov, úložísk, mobilných zariadení, riešení a služieb. Táto transformácia spolu s inováciami Lenovo, ktoré menia svet, vytvárajú inkluzívnejšiu, dôveryhodnejšiu a udržateľnejšiu digitálnu spoločnosť pre každého a kdekoľvek. Ak chcete vedieť viac, navštívte stránky https://www.lenovo.com a prečítajte si najnovšie správy prostredníctvom StoryHub.

1 Všetky údaje o životnosti batérie sú približné a založené na internom testovaní v optimálnych laboratórnych podmienkach. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a bude závisieť od mnohých faktorov vrátane konfigurácie a použitia produktu, softvéru, prevádzkových podmienok, bezdrôtových funkcií, nastavenia správy napájania, jasu obrazovky a ďalších. Maximálna kapacita batérie sa prirodzene znižuje časom a používaním.

2 Súčasní predplatitelia služby Xbox Game Pass dostanú k predplatnému ďalšie tri mesiace.

3 Je požadovaná kreditná karta. Pokiaľ členstvo nezrušíte, bude vám po ukončení propagačného obdobia účtovaná aktuálna sadzba členstva. Platia podmienky a výnimky. Po ukončení propagačného obdobia je vyžadované aktívne členstvo pre hranie hier a online multiplayer titulov. Katalóg hier sa líši v závislosti od času, regiónu a zariadenia. DLC je predávané samostatne; pokiaľ je hra z katalógu odstránená alebo vaše členstvo skončí, je nutné zakúpiť hru samostatne, aby bolo možné používať ďalej rovnaké DLC. Ak ste už členom Xbox Live Gold a/alebo Game Pass pre konzoly či PC, zostávajúce dni vášho členstva budú prevedené na Ultimate pomocou konverzného pomeru. Všetky konverzie na službu Ultimate sú finálne. Podrobnosti a systémové požiadavky nájdete na www.xbox.com/gamepass. Ponuka platí na všetkých trhoch s dostupnosťou Xbox Game Pass s výnimkou Ruska. Digital Direct: Váš digitálny obsah bude počas nastavenia doručený priamo do vášho zariadenia, nie sú vyžadované žiadne kódy.

4 Ponuka podpory Legion Ultimate Support závisí od dostupnosti. Úroveň služieb sa môže líšiť podľa geografickej polohy. Spoločnosť Lenovo si vyhradzuje právo zmeniť ponuku produktov, funkcie a špecifikácie kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia.

5 Založené na kombinácii nasledujúcich funkcií, ktoré sa nenachádzajú pri porovnateľných počítačoch: 16-palcový panel, hrúbka až 17,6 mm, váha menšia ako 2 kg, kapacita batérie aspoň 99,99 Wh a podpora vyhradeného AI čipu alebo enginu. Prieskum vykonaný interne k 30. januáru 2023 porovnávajúci herné počítače distribuované svetovými výrobcami počítačov, ktorí ročne dodávajú po celom svete viac ako 1 milión kusov.

6 Nabíjanie typu Super Rapid Charge (10 minút nabíjania na získanie 0~30% kapacity, 30-minútové nabíjanie poskytne 0~70% capacity, 80-minútové nabíjanie na získanie 0~100% kapacity).

7 Vyžaduje samostatne zakúpený Wi-Fi router a plán, ktorý sa môže líšiť podľa miesta. Platia ďalšie zmluvné podmienky a/alebo poplatky. Rýchlosti pripojenia sa budú líšiť v závislosti od umiestnenia, prostredia, podmienok siete a ďalších faktorov.
8 Farebné prevedenie a možnosti panelu sa môžu líšiť v závislosti od dostupnosti a geografickej polohy. Spoločnosť Lenovo si vyhradzuje právo zmeniť ponuku produktov, funkcie a špecifikácie kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia.

9 Založené na kombinácii nasledujúcich funkcií, ktoré sa nenachádzajú pri porovnateľných počítačoch: 16-palcový panel, hrúbka až 21 mm, váha nižšia ako 2,3 kg, kapacita batérie aspoň 80 Wh, podpora vyhradeného AI čipu alebo enginu. Prieskum vykonaný interne k 30. januáru 2023 porovnávajúci herné počítače distribuované svetovými výrobcami počítačov, ktorí ročne dodávajú po celom svete viac ako 1 milión kusov.

10 Dostupnosť konfigurácie s OLED panelom je očakávaná v druhej polovici roku 2023. Zmeny vyhradené bez upozornenia.

11  Ceny nemusia zahŕňať daň a nezahŕňajú dopravu ani možnosti dopravy a môžu sa zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia; platia dodatočné zmluvné podmienky. Ceny jednotlivých predajcov sa môžu líšiť. Dáta dostupnosti a farebné prevedenia sa môžu líšiť v závislosti od geografickej polohy a produkty môžu byť dostupné len na vybraných trhoch. Všetky ponuky závisia od dostupnosti. Spoločnosť Lenovo si vyhradzuje právo zmeniť ponuky produktov, funkcie a špecifikácie kedykoľvek bez upozornenia.

12 Funkcie sa môžu líšiť v závislosti od geografickej polohy a môžu byť dostupné iba na vybraných trhoch. Spoločnosť Lenovo si vyhradzuje právo zmeniť ponuku produktov, funkcie a špecifikácie kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia.

13 Certifikácia TÜV Rheinland znamená, že zariadenie bolo otestované podľa prísnych bezpečnostných požiadaviek akreditovanou treťou stranou a je podporované pravidelnými továrenskými kontrolami.

14 Maximálna podporovaná rýchlosť pamäte sa môže líšiť a závisí od procesora.

15 Skutočná dostupná kapacita je menšia a mení sa v dôsledku viacerých faktorov, vrátane formátovania, rozdelenia disku a operačného systému atď., ktoré využívajú časť tejto kapacity. Dostupná kapacita sa môže zmeniť s aktualizáciami softvéru.

Značky: