Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Xerox inovuje spôsob, akým svet pracuje, a preto prichádza s revolúciou tlačového prostredia.

Celosvetovo uvádzame na trh 29 úplne nových tlačiarní a multifunkcií s technológiou ConnectKey. Jednoduché bezpečné funkcie, možnosť tlačiť aj v teréne, prístup k tlačovým aplikáciám odkiaľkoľvek vďaka pripojeniu na cloud – to všetko ponúka nové portfólio Xeroxu a zvyšuje tak produktivitu v každej kancelárii.

Technológia ConnectKey mení tradičné tlačiarne na smart pomocníkov, ktorí reagujú na potreby dnešných zamestnávateľov i zamestnancov.  Personalizované pracovné postupy, prístup do cloudu jedným dotykom a vysoký štandard zabezpečenia dokumentov umožňujú firmám pracovať lepšie.

Skupina produktov zahŕňa jednak zariadenie formátu A3, a jednak A4. Ponúka rôzne rýchlosti a funkcie, presne tak, aby spĺňala potreby malých i stredných firiem, rovnako ako veľkých spoločností. Celé portfólio noviniek ponúka rovnaké užívateľské rozhranie.

„Rozumieme zmenám, ku ktorým v pracovnom prostredí dochádza,“ prehlásil Jeff Jacobson, výkonný riaditeľ spoločnosti Xerox. „Spôsob plnenia pracovných úloh sa presúva zo stolných počítačov do nášho vrecka. Je veľmi osobný a my sme vytvorili portfólio smart pomocníkov, ktorí sú s nim prepojení. A to vďaka  mobilnej a cloudovej technológii, kde sa táto evolúcia odvíja.“

Nové série produktov nesú mená Xerox VersaLink a Xerox AltaLink. Stroje série VersaLink, ktorá zahŕňa 19 tlačiarní a multifunkčných strojov (MFP), sú určené pre menšie pracovné skupiny a tímy. Séria AltaLink zahŕňa 10 multifunkcií navrhnutých pre početnejšie pracovné skupiny a väčšie objemy tlače. K ich kľúčovým vlastnostiam patria:

  • Zjednodušenie pracovných procesov – aplikácie v Xerox App Gallery a to jednak tie predinštalované, tak aj tie vytvorené našimi kľúčovými partnermi, pomáhajú firmám pracovať jednoduchšie. Každá spoločnosť si tak vyberie tie aplikácie, vďaka ktorým sa pre ich zamestnancov práca s dokumentmi zjednoduší na jedno kliknutie. Či už ide o ukladanie záznamov o pacientoch, spravovanie realitných zmlúv alebo napríklad fakturáciu v maloobchode.
  • Intuitívne užívateľské rozhranie – každá z 29 noviniek disponuje dotykovým displejom, podobným, ako je napríklad na tablete, individuálnym nastavením pre užívateľov a jednoduchým ovládaním. Priamo na displeji si napríklad môžete pozrieť, ako vyzerá váš sken alebo otočiť stránku v dokumente ešte pred odoslaním do emailu či zvoleného úložiska.
  • Pripravené pre mobilné zariadenie a cloudy – dáta sa prenesú jednoducho zo stroja do úložísk na cloude, ako napr. Dropbox, Office 365 alebo Google Drive. Zamestnanci, ktorí sú v teréne, môžu tlačiť bezdrôtovo z mobilného zariadenia a v podstate odkiaľkoľvek.
  • Zabezpečenie vašich dokumentov – technológia ConnectKey zabezpečuje komplexnú bezpečnosť jednotlivých súčastí systému i jeho zraniteľných miest. Ponúka ochranu proti neoprávneným prístupom na zariadenia, udržuje bezpečnosť dôvernej komunikácie a informácií pomocou kódovania a prepisovania obrázkov; preveruje pokusy o prístup na zariadenia a chráni dáta i zariadenia pred zneužitím.

Vďaka spolupráci so špičkami v odbore bezpečnosti sietí ponúkajú stroje vybavené technológiou ConnectKey viacúrovňové bezpečnostné prvky. Tým zabezpečujú, že sú vždy pod dohľadom a dôveryhodné i v takomto prostredí, ktoré maximálne kladie dôraz na bezpečnosť. Multifunkcie AltaLink sú vďaka našej spolupráci s McAfee vybavené nadštandardnými bezpečnostnými prvkami.

Dostupnosť

29 modelov Xerox AltaLink a Xerox VersaLink bude k dispozícii na trhu v priebehu 2. štvrťroku 2017.

Značky: