Apple dnes spustil predpredaj v USA a kto nebol dostatočne rýchly, bude si musieť na Jet Black verziu počkať.

iphone7jetblack_nowat

Napriek tomu, že sme sa tento rok od Applu opäť nedočkali žiadnej revolúcie, s predajom iPhonu 7 to, zdá sa, vôbec nemusí byť márne. Stačilo len pár minút od spustenia oficiálneho predpredaja cez web v USA a po najatraktívnejšie vyzerajúcej lesklej Jet Black verzii sa doslova zaprášilo.

Fanúšikovia nahryznutého jablka v USA sa môžu na rozbaľovanie ich nového miláčika tešiť najneskôr do konca septembra. Platí to pre verzie Black, Silver, Gold i Rose Gold. Pokiaľ však mali záujemcovia zálusk na novinku s tzv. Jet Black vyhotovením a nestihli si ju objednať do desiatich minút od spustenia predaja, budú si musieť počkať minimálne 3 ÷ 4 týždne. Väčší Jet Black iPhone 7 Plus bude dokonca dostupný najskôr v novembri. Z reakcií mnohých fanúšikov na Twitteri bolo cítiť veľké sklamanie.

iphone7jetblack2_nowat

Reakcií ako: ,,Vstal som o 3 ráno kvôli predobjednávke nového iphone 7, aby som zistil, že sa vypredali za 3 minúty„, alebo ,,iPhone 7 Jet Black sa vypredal za menej ako 1 minútu! Vedia, ako robiť najžiadanejšie telefóny“ bolo naozaj v USA neúrekom.

Obrovskej popularite sa Jet Black variant teší napriek faktu, že je dostupný iba v 128 GB a 256 GB alternatívach. Daňou za jeho vzhľad má byť navyše aj podľa samotného výrobcu náchylnosť na povrchové poškodenie.

Čo sa týka predaja na Slovensku, má byť spustený 23. septembra. Vieme, tiež o tom, že Telekom spustí predobjednávky  16. septembra a zaujímavé to bude s pamäťovými variantami telefónov, ktoré sa budú na Slovensku predávať. Otázkou je, kedy sa nové telefóny u nás reálne fyzicky dostanú k svojim nedočkavým majiteľom.

Autor: Ján Pápay

Zdroj: Mashable

Prečítajte si aj:

iPhone 7: 11 vecí, ktoré nám Apple nepovedal

Značky: