Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Užite si Vianoce podľa seba a spravte si radosť. HONOR prináša mega zľavy aj u dvoch slovenských operátorov.

Pre technologických nadšencov je tu vlajková loď HONOR Magic4 Pro za výhodnú cenu u operátora Orange. Pre vyznávačov luxusnej strednej triedy je to HONOR 70, ktorý dostanete v balení spolu so slúchadlami Earbuds 2 Lite a zľavami pri paušáloch. Nakrátko neobídu ani vyznávači štýlu a veľkých displejov, čo je výhodné pre multimediálny obsahu. Aj telefón HONOR Magic4 Lite môžete získať v zaujímavých ponukách.

HONOR Magic4 Pro: Tvorte videá vo filmovej kvalite

Prémiová vlajková loď HONOR Magic4 Pro je všestranný smartfón, ktorý boduje vo všetkých kategóriách. Srdcom je jeden z najvýkonnejších čipov Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Kvalitný LTPO displej je zakrivený na všetkých štyroch okrajoch a aj vďaka 1,07 miliardám živých farieb si vychutnáte zážitok zo sledovania obsahu. Profesionálna foto-výbava spolupracuje so systémom výpočtovej fotografie HONOR Image engine.

K dispozícii je aj profesionálna technológia IMAX Enhanced, po prvýkrát použitá snímková frekvencia 4K 60 fps a vysoká kvalita obrazu HDR.

Na Vianoce ju môžete získať v akcii u operátora Orange. K paušálu Go Safe Optimal za super cenu 399 eur, alebo získať až 100 eur zľavu pri kúpe za plnú cenu.

HONOR 70 (5G): Luxusný fotomobil

Tento štýlový fotomobil získal na veľtrhu IFA v Berlíne celkovo 21 ocenení v kategórii „Najlepšia kúpa“. 54 MPx fotoaparát dopĺňa 50 MPx ultraširokouhlý a zároveň makro fotoaparát, na ktorý sa dá veľmi rýchlo prepnúť pomocou umelej inteligencie. Na vysokú kvalitu fotografií a videí za akýchkoľvek svetelných podmienok poslúži zabudovaný svetelný snímač SONY IMX800, ktorý mal v prípade telefónu HONOR 70 svetovú premiéru.

Už predchádzajúca generácia mala jedinečné vylepšenia na tvorbu videí, ako napríklad duálne natáčanie. Môžete tiež natáčať viacero videí v jednom zábere, napr. na selfie a zadný fotoaparát súčasne. Okrem toho HONOR 70 dokáže vytvoriť  „sólové vystrihnutie“, pri ktorom jedným kliknutím natočíte skupinu ľudí a jednotlivcov súčasne.

HONOR 70 teraz získate v akciách u operátorov Orange a O2. U operátora Orange ho k paušálu Go Safe Optimal môžete získať už za 1 eur a navyše k nemu dostanete špičkové bezdrôtové slúchadlá Earbuds 2 Lite. Pri kúpe za plnú cenu získate 50 eur zľavu.

Operátor O2 si pripravil akciu pri kúpe k Zlatému O2 paušálu, ku ktorému môžete mať HONOR 70 za 144 eur.

HONOR Magic4 Lite (5G): štýl a dlhá výdrž v jednom

Tento štýový zástupca strednej triedy vás určite poteší veľkým 6,81“ FullView displejom, úzkymi rámčekmi, rýchlym 66 W nabíjaním a dostatočne výkonným procesorom. Je vhodný pre vášnivých konzumentov sociálnych sietí a multimediálnej zábavy.

HONOR Magic4 lite môžete získať v akciách u operátorov Orange a O2. U operátora Orange ho k paušálu Go Safe Optimal môžete získať už za 1 eur. Operátor O2 si pripravil akciu pri kúpe k Zlatému O2 paušálu, ku ktorému môžete mať HONOR Magic 4 Lite za 96 eur.

Zdroj: Honor

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.