Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei nedávno uviedol na trh nové smart hodinky série Watch 4.

Futuristický dizajn z luxusných materiálov bol obohatený o množstvo šikovných funkcií, ktoré sa vám zídu na letnej dovolenke, či už preferujete more alebo hory. Oba modely série splnia užitočnú funkciu dovolenkového asistenta, s ktorým budete pripravení na dobrodružstvo bez ohľadu na to, kam sa v lete vyberiete.

Dizajn na prvom mieste

V posledných rokoch sa popularita smart hodiniek zvýšila raketovou rýchlosťou, a to nielen pre ich pohodlie a funkčnosť, ale aj pre ich estetický vzhľad. Aj na to myslel výrobca pri vývoji tejto série, a dal si na dizajne Watch 4 naozaj záležať. Tentokrát sa o inšpiráciu postaral vesmír, resp. letecký priemysel.

Dobrým príkladom toho je fakt, že nech sa na hodinky pozriete z akéhokoľvek uhla pohľadu, vďaka zaoblenému sférickému zafírovému sklíčku hodiniek pripomínajú planétu vznášajúcu sa v galaxii. Tento efekt dosiahli prostredníctvom elegantného a luxusného prechodu zo skla do kovu, ktorý dodáva hodinkám neuveriteľne krásny vzhľad – jednoducho krásne, elegantné a luxusne pôsobiace smart hodinky pre každého milovníka estetiky.

Objavujte krásy nekonečného mora

Okrem luxusného dizajnu sú hodinky vybavené vodotesnosťou a odolnosťou voči prachu na úrovni IP68, ako aj odolnosťou voči vode na úrovni 5 ATM, čo sa zíde najmä pri pobyte na pláži, kde je riziko pošpinenia, či zasypania hodiniek pieskom. Navyše, v súlade s certifikáciou EN 13319 sa môžete s hodinkami s istotou potápať hodinky do hĺbky až 30 metrov, čo využijete najmä na letnej plážovej dovolenke, pri objavovaní hlbín morských krás. Okrem toho je k dispozícii monitorovanie teploty vody a špeciálny kompas pre potápanie pre dobrodruhov, ktorí chcú potápanie posunúť na nový level.

Turistický sprievodca na zápästí

Séria Huawei Watch 4 navyše ponúka revolučnú navigačnú aplikáciu integrovanú priamo v inteligentných hodinkách, bez potreby spojenia so smartfónom. Táto inovatívna funkcia je zvlášť potešením pre milovníkov outdoorových aktivít, ktorí namiesto pláže radšej dovolenkujú v horách. Vďaka funkcii Petal Maps Wearable dokážu hodinky na základe jedinečného algoritmu odporučiť najlepšiu trasu pre pešiu alebo bicyklovanie. Či už je to cyklistika alebo turistika, s hodinkami Watch 4 budete mať všetky potrebné navigačné informácie priamo na svojom zápästí.

Postrážia vaše zdravie

S technológiou Huawei TruSeen 5.0+ budete mať komplexný prehľad o vašom zdravotnom stave. Hodinky vám poskytnú neustály prístup k dôležitým a presným informáciám o vašom zdravotnom stave. Jeho pokročilé funkcie vám umožňujú monitorovať teplotu pokožky, srdcový tep, podrobný záznam spánku, hladinu okysličenia krvi, elasticitu ciev, stres a ďalšie dôležité parametre. Inak povedané – budete mať všetky zdravotné údaje pod kontrolou.

Nová séria hodiniek Huawei Watch s poradovým číslom 4 tiež ponúka všetky tradičné zdravotné funkcie a viac ako 100 športových režimov, vrátane bežeckých funkcií, generovania bežeckého tréningového plánu a vyhodnocovania bežeckých schopností pre všetkých, ktorí miesto ležania na pláži radšej trávia dovolenku aktívnym odpočinkom.

Či už je pre vás prioritou štýlový dizajn alebo prehľad o zdraví, či hľadáte spoľahlivého spoločníka na letnú dovolenku v horách, či na pláži, s hodinkami radu Huawei Watch 4 získate oboje.

Na slovenskom trhu ich môžete získať v základnej verzii Huawei Watch 4 za atraktívnu cenu 449 eur. Verzia Pro sa ponúka za 549 eur s priloženým koženým remienkom, no ak preferujete model s titánovým remienkom, môžu byť vaše za 699 eur.

Značky: