Ak máte domá starý satelit, nemusíte sa ho nevyhnutne zbaviť. Ak využijete ponuku od DIGI, získate bohatú ponuku programov pre celú rodinu a až 70 programov v maďarskom jazyku. 

DIGI totiž ponúka všetkým jednoduchý prechod od konkurencie aj s vlastným satelitom a to bez akýchkoľvek stavebných zásahov či jeho otáčania. Dokonca netreba ani nikam chodiť. Všetko sa dá vybaviť jednoducho z domu.

Vyberiete si iba nový Set-top box alebo bezkartový CA Modul, ktorý vám príde kuriérom do pár dní od objednávky. Výhody nového bezkartového CA Modulu nájdete v tomto článku.

Digitálna televízia od DIGI obsahuje množstvo programov, vrátane svetového športu. Základný balík Štandard, sa dá získať už od 9,60 eur mesačne aj bez viazanosti. V ponuke je tiež 37 maďarských programov iba za 0,50 eur mesačne na prvé 3 mesiace. Celkovo tak získate  až 70 programov s maďarskou zvukovou stopou. 

Tu je 6 dôvodov, prečo prejsť na televíziu od DIGI:

DIGI aj naďalej ponúka zákazníkom televíziu a internet bez viazanosti. V ponuke 108 programov sú aj také, ktoré u konkurencie nenájdete:

  • 14 športových programov vrátane DIGI Sportu a Premier Sportu
  • Okrem ponuky svetového futbalu v DIGI nájdete aj prestížne zápasy UFC a LIVE prenosy amerického futbalu
  • Tešiť sa môžete aj na Grandslamový turnaj Wimbledon 2021 či letné olympijské hry v Tokiu, vysielané na programe Eurosport
  • 11 detských programov vrátane populárneho programu Ťuki TV
  • Obľúbené dokumenty Discovery či BBC Earth a 22 ďalších
  • Až 37 maďarských programov a celkovo 70 programov s maďarskou zvukovou stopou

V DIGI si vyberie každý

Základný balík Satelit Štandard, ktorý obsahuje 69 programov, z toho 35 HD, získate za dlhodobo nezmenenú cenu už od 9,60 eur mesačne. K základnému balíku je možné aktivovať aj ďalšie doplnkové služby: DIGI GO, televíziu do mobilu či tabletu, alebo službu TV Archív, už od 1,90 eur mesačne, s ktorou si obľúbený program v TV môžete pretočiť, zastaviť a prehrať odznova.

Maďarský balík len za 0,50 eur mesačne

Pre maďarsky hovoriacich divákov si DIGI pripravila benefit: balíček EXTRA HU+, ktorý obsahuje 37 maďarských programov, iba za 0,50 eur mesačne na prvé 3 mesiace. Po uplynutí tejto doby za balíček následne zaplatíte 3,30 eur mesačne. Zľava platí na satelitnú aj káblovú televíziu. Celkovo tak môžu diváci DIGI Slovakia sledovať až 70 programov s maďarskou zvukovou stopou.

Všetky potrebné informácie o kampani a prechode do DIGI nájdete TU.

Zdroj: DIGI SLOVAKIA

Prečítajte si aj:

Všetko o DIGI TV: Satelitná televízia za výhodnú cenu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.