Najnovšie technologické novinky, informácie o HPE produktoch a službách ale aj ucelený prehľad toho, ako sa firmy vysporiadajú s témou COVID-19 a ako pokračovať vo svojom biznise ďalej.

Konferencia HPE Discover, ktorá sa každoročne koná v Las Vegas je v dôsledku globálnej pandémie koronavírusu preklopená do virtuálnej formy. Vďaka tomu sa jej môže zúčastniť oveľa väčší počet zákazníkov a partnerov aj zo Slovenska.

Všetky podstatné informácie nájdete priamo na stránke venovanej HPE Discover Virtual Experience 2020 (DVE). Je dôležité povedať, že virtuálna konferencie je pre všetkých účastníkov úplne zadarmo.

Tu sa môžete zadarmo zaregistrovať>>

Online konferencia sa uskutoční od 23. júna 2020 a bude kontinuálne prebiehať do polovice augusta. Výhodou tohto virtuálneho podujatia je, že si každý môže namiešať svoju vlastnú agendu a investovať svoj čas iba do tém, ktoré ho skutočne zaujímajú. Jedným z hlavných prezentujúcich bude aj CEO spoločnosti HPE, Antonio Neri.

hpe antonio neri

HPE aj v tejto situácii ukazuje ako sa má robiť biznis, nezľaknúť sa a pokračovať v prinášaní hodnôt. Presne to by mali robiť firmy stále, no dnes v inej forme. Ako na to a ako sa vysporiadať s novým stavom vo svete, aj to sa dozviete na tejto virtuálnej konferencii.

Vízie do budúcna, praktické ukážky a konkrétne návrhy. Celkovo viac ako 150 rôznych podujatí on-line.

Dozviete sa ako sa vysporiadať s 5G a ako môcť takúto sieť poskytovať, ako využiť umelú inteligenciu a strojové učenie, ako si chrániť dáta, ako sa dá využiť virtualizácia v prospech vašej firmy a mať navrch pred konkurenciu alebo napríklad informácie o prelomovom riešení HPE GreenLake, ktoré vám pomôže optimalizovať vaše náklady na podnikové IT.

HPE chápe zmysel neziskového sektora, aj preto bude za každého registrovaného účastníka pridelený grant na jednu z desiatich neziskových organizácií so zameraním na zmierňovanie škôd po situácii s COVID-19.

Prečítajte si aj:

Čo dostanete ak zavriete oblak do vašej serverovne? Jazero, zelené jazero HPE GreenLake

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.