Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jedna z najrýchlejšie rastúcich spoločností v Európe, Wolt, ktorá je známa svojimi doručovacími službami a spoločnosť Netflix, najväčšia online streamovacia služba na svete, sa spojili, aby ponúkli divákom uchvacujúci zážitok z nového japonského animovaného seriálu Eden, ktorý je k dispozícii na Netflixe od 27. mája.

  • Seriál sa odohráva v budúcnosti, o tisíc rokov neskôr, kedy na Zemi žijú už iba roboti. Eden rozpráva príbeh Sáry, jediného žijúceho človeka na svete a jej vzťahu s robotmi, ktorí ju tajne vychovali.
  • Partnerstvo týchto spoločností posúva zážitok zo sledovania seriálu na Netflixe ďalej – do sveta Woltu. V aplikácii Wolt si zákazníci môžu pozrieť svoje objednávky doručené v reálnom čase, všetko v téme Eden.
  • Wolt je k dispozícii v 23 krajinách a vo viac ako 180 mestách, vrátane 18 miest v Japonsku.

Partnerstvo môžu diváci zaregistrovať v troch oblastiach – seriál Eden je integrovaný do aplikácie Wolt a zákazníci v Japonsku uvidia, že ich objednávky budú doručené priamo Sárou, hlavnou postavou seriálu. Netflix a Wolt zároveň spúšťajú spoločnú kampaň na viacerých kanáloch. Kampaň má za cieľ okrem propagácie seriálu zvýšiť povedomie o environmentálnych riešeniach dostupných v Japonsku. Okrem toho je v rámci spolupráce k dispozícii výber 200 reštauračných partnerov, ktorí sú súčasťou kampane, s cieľom propagovať udržateľné a ekologické možnosti v rámci aplikácie Wolt – napríklad reštaurácie, ktoré bojujú proti nadbytočnému plytvaniu jedlom či ponúkajú riešenia priateľské ku klíme.

„Sme veľkými fanúšikmi Netflixu a máme veľkú radosť, že môžeme spoločne pracovať na úplne novom druhu zážitku nielen pre divákov seriálu, ale aj pre zákazníkov spoločnosti Wolt. Tešíme sa, že partnerstvo zažijete v skutočnom živote, zákazníci môžu vidieť, ako hlavná postava Sára doručuje objednávky v reálnom čase. Aj keď je kampaň viditeľnejšia v Japonsku, celosvetovo dostupný seriál Eden má pre nás všetkých dôležité posolstvo – myslieť na udržateľnosť a byť ohľaduplný k prírode. Vo Wolte kompenzujeme všetky emisie CO2 z doručených objednávok a budeme naďalej hľadať spôsoby, ako urobiť viac pre životné prostredie,“ hovorí Miki Kuusi, CEO a spoluzakladateľ Woltu.

Seriál Eden je celosvetovo dostupný na Netflixe od 27. mája. Režisér Yasuhiro Irie, ktorý pracoval na filme „FULLMETAL ALCHEMIST“ a Toshihiro Kawamoto, ktorý navrhol postavy a režíroval animáciu filmu „Cowboy Bebop“, vytvorili Eden spolu s tvorcami z celého sveta. Pre nás má toto dielo dôležité posolstvo – ak sa budeme k planéte správať tak, ako v minulosti, budú ľudia na Zemi aj o tisíc rokov?

Značky: