Ponuka postupne rastie, do konca roka má prekonať stovku.

Ponuka mobilných hier, ktoré streamovacia služba Netflix ponúka v rámci svojho predplatného bez ďalších poplatkov, sa v najbližšej dobe postupne rozrastie o päť titulov. Nefflix o tom informoval na svojej stránke.

Ide konkrétne o hry The Queen’s Gambit Chess, Oxenfree II: Lost Signals, Cut the Rope Daily, Paper Trail, LEGO Legacy: Heroes Unboxed a Too Hot to Handle 2. Tieto hry nebudú pridané všetky naraz.

Ako prvá bude v Netfixe prístupná Oxenfree II, konkrétne vydaná 12. júla. Po nej bude 25. júla nasledovať hra The Queen’s Gambit Chess. Nasledovať bude Cut the Rope Daily 1. augusta. Posledné dva tituly, LEGO a Paper Trail momentálne nemajú určený konkrétny dátum vydania, Netflix tvrdí, že prídu čoskoro.

Cellkovo má Netflix v ponuke už viac ako 60 hier. Pre porovnanie, vlani v auguste ich bolo ešte len 60. Koncom roka by už chcel mať viac ako sto hier.

Prvých päť hier Netflix celosvetovo sprístupnil predplatiteľom vo svojich aplikáciách pre Android a iOS začiatkom novembra 2021. Šlo konkrétne o Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast a Teeter Up. V budúcnosti sa chce okrem jednoduchých mobilných hier zamerať aj na plnohodnotné AAA tituly, kvôli čomu buduje vlastné herné štúdio.

Zdroj: About.netflix.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.