Predplatné Netflixu sa aj týmto spôsobom oplatí.

Filmový a streamovací gigant rozširuje svoju ponuku hier. Aktuálne máte k dispozícii 17 hier, ktoré si môžete zahrať v plnej verzii. Medzi nimi napríklad Asphalt Xtreme. Na výber sú hry rôzneho žánru, už zo samotného výberu sa dá celkom rozumne vybrať. Web IGN ale priniesol správu o tom, že by sa celkový počet rozšíril až na 50 titulov. Je pravdepodobné, že rozširovanie pôjde v dávkach.

IGN hovorí o tom, že používatelia Netflixu majú prístup k 18 hrám, čo nie je číslo platné pre náš región. Niektorá hra chýba. Podobne ako Netflix priniesol prvé hry koncom minulého roka, vďaka postupnému rozširovaniu ponuky sme sa dostali na takmer 20 hier.

Nejde pri tom o žiadne vykopávky a dnes si môžete zahrať napríklad Stranger Things alebo skvelú alternatívu ku klasickému golfu s názvom Wonderputt Forever – túto hru rozhodne odporúčame. Nádherná grafika a oddychovka vždy keď máte chvíľu čas.

Jediný rozdiel je, okrem toho, že za všetko nemusíte platiť a máte ich dostupné v rámci predplatného, je potreba sa do hry prihlásiť. Postup je rovnaký ako pri aplikácii Netflixu, vyberiete svoj účet a môžete hrať. Rozširovanie ponuky by tak mohlo byť súčasťou stratégie, ako získať nových predplatiteľov alebo aspoň prestať strácať aktuálnych.

Zdroj: Netflix

Zdroj: IGN

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.