Otec Androidu zverejnil fotografie ďalšieho pripravovaného smartfónu.

Skladateľné zariadenia sa začínajú dostávať do povedomia používateľov už nejaký ten čas, takže ich tvar nie je tak šokujúci, ako koncom roka 2018.

Andy Rubin, zakladateľ spoločnosti Essentialom, zverejnil na Twitteri prvé fotografie pripravovaného telefónu. Jeho dizajn je však výrazným odklonom od modelu PH-1, ale aj trendov týchto dní. Pokiaľ sa vám páčia telefóny od Sony s vysokým pomerom strán 21: 9, pripravovaná novinka od Essential by sa vám mohla páčiť, teda aspoň trochu.

Ide však možno o najpodivnejší telefón, aký sme mohli doteraz vidieť. Pri prvom pohľade sa môže zdať, že ide o otvorený flip telefón, pričom tomu tak nie je. Aj keď je telefón poriadne vysoký, tak jeho šírka je naopak výrazne úzka. V hornej časti displeja napravo je vidieť selfie kameru a v bočnej stene aj dve ovládacie tlačidlá. V zadnej časti sa nachádza jeden fotoaparát a čítačka odtlačkov prstov.

https://twitter.com/Arubin/status/1181688552070889473

Prvý obrázok zobrazuje aplikáciu máp a druhý všeobecné používateľské rozhranie, ktoré obsahuje náhľady na aplikácie Uber, počasie, mapy a kalendár, z ktorých každý zaberá asi štvrtinu mimoriadne vysokej obrazovky. Pravdepodobne ide o nejaký vlastný skin, založený na systéme Android. Zobrazené sú aj niektoré farebné varianty smartfónu, ktoré sú rovnako výstredné ako samotný telefón.

Či sa tento smartfón dostane do predaja si teraz ešte nedovolíme hádať. Ide však o niečo, čo by sme chceli určite vyskúšať, hlavne kvôli pomerne šialenému dizajnu.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Sony Xperia 5: Prečo má číslo 5 v názve a čím sa odlišuje od Xperie 1? (VIDEO TOUCHIT)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.