Ponúkajú skvelú výbavu za rozumnú cenu.

Spoločnosť HMD Global na trh uviedla ďalšie skutočne bezdrôtové slúchadlá, ktoré dopĺňajú rýchlo sa rozrastajúcu ponuku jej audio produktov. Slúchadlá Nokia Clarity Earbuds 2+ ponúkajú viacero pokročilých technológií pre čo najlepší zvuk, avšak nezabudlo sa ani na aktívne potláčanie hluku. Iba vďaka pokročilým technológiám dokážu poskytnúť kvalitný a čistý zvuk, ktorý používatelia ocenia nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri telefonovaní.

Nokia predstavila nové slúchadlá Clarity Earbuds 2+Zdroj: Nokia
Nokia predstavila nové slúchadlá Clarity Earbuds 2+

Slúchadlá dokážu so zapnutým ANC na jedno nabitie hrať až 7 hodín, avšak celková doba prehrávania s nabíjacím puzdrom a zapnutým ANC je až 35 hodín. Okrem toho si ich môžete vziať do každého počasia, pretože sú odolné voči striekajúcej vode a potu. To z týchto slúchadiel robí všestranného pomocníka nielen počas prechádzok, ale aj počas tréningov. Odolnosť voči vode a potu je na úrovni IPX4.

Nokia nové slúchadlá Clarity Earbuds 2+ vybavila platformou Qualcomm S3 Sound a technológiou aptX. Nechýba však ani rýchle párovanie od Google, čo zaistí, že slúchadlá sa k telefónu so systémom Android pripoja veľmi rýchlo a bez akýchkoľvek problémov. Táto technológia umožňuje aj pripojenie k 2 zariadeniam súčasne – napríklad k počítaču a telefónu.

Nokia predstavila nové slúchadlá Clarity Earbuds 2+Zdroj: Nokia
Nokia predstavila nové slúchadlá Clarity Earbuds 2+

O kvalitný zvuk aj počas telefonovania sa postará technológia Qualcomm cVc na potlačenie ozveny a hluku. Nokia Clarity Earbuds 2+ sú dostupné v ružovej, fialovej a šedej farbe za cenu 92 eur (informácie o cene boli získané z portálu NokiaMob).

Technické parametre:

  • Nabíjacie puzdro: 50×62×29 mm, hmotnosť: 42 g
  • Slúchadlá: 35×23×16, hmotnosť: 4 g
  • Bluetooth 5.2
  • Nabíjanie cez USB-C, bezdrôtové nabíjanie
  • Batéria v slúchadlách: 48 mAh (7 hodín s ANC)
  • Batéria v puzdre: 500 mAh (až 35 hodín s ANC)
  • Funkcie: Aktívne potlačenie hluku, redukcia šumu duálneho mikrofónu (Qualcomm cVc), Fast Pair, režim nízkej latencie, viacbodové pripojenie, indikátor zvonenia počas hovoru, IPX4

Zdroj: Nokia

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.