Spoločnosť začiatkom októbra predstaví viaceré produktové novinky.

Počas podujatia očakávame, že okrem nového tabletu spoznáme pod značkou Nokia aj nové smartfóny. Konferencia spoločnosti HMD Global sa bude konať 6. októbra. Práve spomínaný tablet bol pred pár dňami predmetom viacerých špekulácií. Viac svetla do celej záhady nepriniesol ani nedávno zverejnený obrázok, na ktorom boli vyobrazené viaceré telefóny Nokia. 

Na konci ich “zástupu” sa nachádza aj veľká škatuľa, ktorá v čase zverejnenia obrázku iba napovedala, že by mohlo ísť o tablet. Ten sa objavil aj v novej upútavke, ktorá bola zverejnená na oficiálnom Twitter účte Nokia. Aj keď je odhalená iba malá časť zariadenia, dizajn je viac rozpoznateľný a je zrejmé, že ide skutočne o tablet.

Nokia tablet T20Zdroj: Nokia

Na základe skorších informácií môžeme očakávať, že tablet bude niesť označenie Nokia T20 a bude obsahovať 10,36-palcový displej spolu so 4 GB pamäte RAM a 64 GB úložiskom. Zariadenie bude poháňať čipset čínskej spoločnosti Unisoc. Súčasťou zariadenia bude Android 11. Tablet bude dostupný v dvoch verziách – Wi-Fi a 4G.

Model T20 bude pritom iba druhým tabletom, ktorý sa predstaví pod značkou Nokia. Prvým sa stal ešte v roku 2015 model Nokia N1.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.