Záhadný smartfón by mal takisto patriť do série Nord.

Spoločnosť OnePlus sériu Nord predstavila v roku 2020 s cieľom prinášať dobre vybavené a cenovo dostupné zariadenia. Už v roku 2021 sa jej tento cieľ podaril naplniť, kedy predstavila model Nord 2, ktorý v redakcii používame do dnešných dní. Tento telefón je v podstate jediným zástupcom série, ktorý má vo svojom názve iba číslo a označenie Nord. Je preto pomerne zaujímavé, že toto samostatné číselné označenie nemá od roku 2021 pokračovanie, a to aj napriek tomu, že Nord 3 sme očakávali už dávnejšie

Pripomeňme si, že priamym nástupcom Nord 2 je aktuálne model Nord 2T, ktorý sa predáva aj na Slovensku. Iba pred pár hodinami portál AndroidAuthority zverejnil správu, v ktorej tvrdí, že internetom sa začali šíriť informácie o príchode nového zástupcu série Nord – modelu Nord 3. Tie sa však zatiaľ nepotvrdili. V priamej nadväznosti na túto správu leaker OnLeaks tvrdí, že namiesto tohto telefónu by malo ísť o lacný model OnePlus Nord CE 3 s kódovým označením Larry.

Pokiaľ sa však budeme spoliehať na o pár hodín staršiu správu, tak Nord 3 by sa podľa nej už mal testovať v Indii, čo na druhej strane nevylučuje, že model Nord CE 3 by mohol mať kódové označenie Larry. Je tak možné, že spoločnosť OnePlus na prelome júna a júla uvedie rovno dva telefóny série Nord, čo by nebolo až tak veľkým prekvapením.

OnePlus Nord 2 5GZdroj: TOUCHIT
OnePlus Nord 2 5G

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.