Nothing predstavil svoje otvorené stereo slúchadlá Nothing Ear (open).

Slúchadlá boli navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitný zážitok z počúvania. Spája sa v nich kvalita zvuku s pohodlným nosením a prehľadom o svojom okolí.

Technológia otvoreného zvuku pre bezproblémovú orientáciu v priestore     

Ear (open) ponúka vlastnú technológiu Open Sound, ktorá vytvára zaujímavý zvukový zážitok a pritom zachováva povedomie používateľov o ich okolí. Či už ide o spev vtákov alebo ruch mesta, neustále ste v spojení so svojím okolím bez toho, aby to bolo na úkor kvality zvuku.

Dizajn sa stretáva s inováciami

V súlade s filozofiou dizajnu Nothing majú Ear (open) štíhly a priehľadný vzhľad. S hmotnosťou iba 8,1 gramov jedného slúchadla a puzdrom tenkým 19 mm ide o jedno z najtenších zariadení tejto kategórie. Kompaktné nabíjacie puzdro umocňuje dobrý dojem z používania a pravidelného nosenia vo vrecku.

Komfort v novom poňatí

Ear (open) sú navrhnuté na celodenné nosenie. Trojbodový systém vyváženia a silikónové háčiky zaisťujú bezpečné a jednoduché uchytenie. Táto konštrukcia v kombinácii s ľahkými súčiastkami zaisťuje stabilitu pri každodennom používaní alebo aj pri športových aktivitách, ako je beh alebo jazda na bicykli.

Pokročilý zvuk

Kvalita zvuku je zaistená vďaka titánovému meniču so stupňovitou geometriou. Jeho tvar znižuje skreslenie a zlepšuje výkon v oblasti nízkych frekvencií. Vďaka titánovému povrchu ale pritom reprodukuje so skvelou čistotou aj vysoké tóny. Komponenty meniča, ktoré sú takmer o 30 % ľahšie než u bežných slúchadiel, naviac prispievajú ku zvýrazneniu stredných aj vysokých frekvencií. Stupňovitý menič fyzicky približuje reproduktor bližšie k uchu. Automatický algoritmus Bass Enhance pritom zlepšuje výkon v oblasti najnižších frekvencií.

Batéria na celý deň počúvania

S 8 hodinami prehrávania na jedno nabitie a až 30 hodinami s nabíjacím puzdrom zaisťujú Ear (open) celodenné počúvanie hudby alebo podcastov. Po 10 minútach nabíjania získate až 2 hodiny počúvania.

Integrovaná technológia Clear Voice zaisťuje čisté hovory aj v náročnom prostredí vďaka spracovaniu s podporou umelej inteligencie. Všetko bolo natrénované na viac ako 28 miliónoch hlukových scenárov. Duálne pripojenie umožňuje prepínanie medzi zariadeniami, zatiaľ čo Low Lag zaisťuje optimalizovaný herný zážitok s minimálnym oneskorením zvuku.

Inteligentné funkcie pre múdrejší svet

Vďaka integrácii s ChatGPT môžete pristupovať k informáciám v reálnom čase priamo zo slúchadiel, čo značne zvyšuje používateľský komfort a zároveň vám umožňuje mať voľné ruky. Táto funkcia, dostupná prostredníctvom aplikácie Nothing X, umožňuje hlasom ovládať ChatGPT.

Nothing Ear (open) sa dajú predobjednať na nothing.tech a Alza.sk za cenu 155 eur. Predaj sa začne 7. októbra.

Zdroje: Nothing

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.