Tento krok spoločnosti sa dal očakávať. 

Po tom, čo Carl Pei ako zakladajúci člen OnePlus, začiatkom roka 2021 predstavil vlastnú značku, tak táto mladá spoločnosť už stihla predstaviť niekoľko zaujímavých produktov. Medzi nimi vynikajú predovšetkým telefóny Nothing Phone. Pokým na začiatku jej fungovania sa zdalo, že sa bude zameriavať na audio produkty, tak neskôr svoje pôsobenie rozšírila. Zdá sa však, že v tejto snahe rozhodne nehodlá poľaviť.

Portál GSMArena informuje, že spoločnosť Nothing predstavila cenovo dostupnú podznačku CMF by Nothing, ktorá by mala dokonca zastrešovať produkty zo segmentu inteligentných hodiniek. O smerovaní a nových plánoch spoločnosti Nothing informoval jej generálny riaditeľ Carl Pei, ktorý vo videu v čase 8:45 predstavuje novú podznačku CMF by Nothing.

Pei vo videu upresňuje, že pôjde o cenovo dostupnejšiu značku ako je Nothing, ktorá sa zameriava na poskytovanie zariadení s originálnym nadčasovým dizajnom za skvelé ceny spolu s vysokou kvalitou. CEO spoločnosti dodáva, že prvými produktami novej podznačky budú dva, ktoré by mali byť uvedené neskôr v tomto roku. Malo by ísť o inteligentné hodinky a slúchadlá do uší.

Nothing Phone (2)Zdroj: Nothing
Nothing Phone (2)

Na základe dostupných informácií je zrejmé, že aj produkty značky CMF by Nothing budú veľmi štýlové. Budú totiž vyrábané v dizajnovom rukopise spoločnosti Nothing s dôrazom na vysoký používateľský zážitok. Samotná spoločnosť Nothing však bude aj naďalej pracovať na vylepšovaní dizajnu a inováciách.

Spoločnosť sa bude na svoje dve značky pozerať oddelene. Aj preto na príprave produktov CMF by Nothing bude pracovať vyhradený tím. V najbližších týždňoch by mali byť zverejnené ďalšie správy o smerovaní podznačky CMF by Nothing. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.