Telefón bude oficiálne predstavený 11. júla 2023 o 17:00.

Nothing už o týždeň (11. júla 2023) predstaví svoj smartfón Nothing Phone (2). S blížiacim sa dátumom uvedenia na trh sa na internete objavilo viacero oficiálneho obsahu:

Pokiaľ patríte medzi fanúšikov značky Nothing a tešíte sa na jeho pripravovaný smartfón, vyššie uvedený obsah vám dá veľmi dobrú predstavu o tom, čo môžete od pripravovaného telefónu očakávať z hľadiska dizajnu, nových funkcií a tiež schopností jeho zadných fotoaparátov.

Nothing Phone (2)Zdroj: Nothing
Nothing Phone (2)

Mierne zaoblený chrbát a prepracovanejšie LED podsvietenie

Z prvej oficiálnej fotky a videa od MKBHD je zrejmé, že Nothing Phone (2) bude mať podobný dizajn ako predchodca. Tmavá verzia nebude čierna, ale skôr tmavošedá a k dispozícii bude aj svetlý model. Na prednej strane si môžete všimnúť selfie kameru, ktorá je v strede – Nothing Phone (1) ju mal v ľavom rohu. O tom sme však už informovali v samostatnom článku, v ktorom sme zosumarizovali viaceré špekulácie.

Na zadnej strane si môžete všimnúť mierne zaoblenie zadného skla a najmä prepracované LED podsvietenie. To pozostáva z 33 zón, čo predstavuje výrazný nárast v porovnaní s 12 zónami v prípade prvej generácie.

LED podsvietenie môžete využiť na rôzne účely, ako sú exkluzívne notifikácie z aplikácií, ktoré si nastavíte. LED diódy vám tiež prezradia úroveň hlasitosti a ďalšie informácie. Ak vás zaujímajú detaily a softvérové zlepšenia tejto funkcie, pozrite si video od MKBHD v čase od 12:52.

Zdroj: Nothing, MKBHD, androidauthority, 9to5google

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit