Nie je dokonca vylúčené, že tento model bude o pár hodín uvedený na trh.

Po uvedení modelu Nothing Phone (2) v júli minulého roka sa prirodzene očakáva príchod jeho priameho nástupcu, avšak spoločnosť so sídlom v Londýne pod vedením Carla Peia (ex-OnePlus) sa pripravuje na uvedenie lacného modelu Nothing Phone (2a). Hoci prvé obrázky tohto telefónu sa na verejnosti objavili už koncom minulého roka, tak pred pár dňami boli zverejnené ďalšie fotografie, ktoré o Nothing Phone (2a) prezrádzajú viaceré detaily. Spolu s týmito skutočnými fotografiami bol zverejnený aj render, ktorý by mohol celkom presne znázorňovať finálny dizajn Nothing Phone (2a).

Nothing Phone (2)Zdroj: TOUCHIT
Nothing Phone (2)

Spoločnosť Nothing aj napriek množstvu neoficiálnych leakov nepotvrdila nič o modeli Phone (2a). Zdá sa však, že na YouTube kanáli spoločnosti sa objavila upútavka, ktorá priamo súvisí s týmto telefónom, pričom informuje o dátume 13. február 2024 ako o možnom dátume jeho predstavenia. Keďže ide o upútavku, tak informácie v nej sú zahalené rúškom tajomstva. Je však isté, že už zajtra sa bude konať udalosť, na ktorej sa o telefóne Nothing Phone (2a) dozvieme viac.

Nothing Phone (2a) renderZdroj: Akshay
Možný dizajn Nothing Phone (2a) – render

Nakoľko krátke video neprezrádza nič o pripravovanom telefóne, je možné, že už o pár hodín sa dozvieme iba informácie o existencii Nothing Phone (2a). To by však v prípade spoločnosti Nothing nebolo nič neobvyklé, keďže jej marketingové kampane sú pomerne komplikované a nepredvídateľné. Je teda možné, že spoločnosť zajtra spustí marketingovú kampaň, ktorá bude smerovať k uvedeniu Nothing Phone (2a) na trh “niekedy v budúcnosti”.

Jedno je však už teraz isté. Už 13. februára o 11.00 nášho času sa dozvieme viac o budúcnosti telefónu Nothing Phone (2a), ktorý by mal spraviť poriadny prievan v strednej triede. Je tak vidieť, že Carl Pei svoje marketingové umenie zo spoločnosti OnePlus priniesol aj do svojej spoločnosti Nothing, ktorá sa za veľmi krátky čas dokázala presadiť v globálnom meradle, čo sa tak často nevidí.

Zdroj: YouTube/Nothing

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.