Uvidíme, čo sme ešte nevideli?

Značku Nothing už netreba nijako zvlášť predstavovať. Stojí za ňou spoluzakladateľ OnePlus Carl Pei, ktorý svoj jedinečný pohľad na technológie a marketing v plnej miere presadzuje aj so svojou novou spoločnosťou so sídlom v Londýne. Iba nedávno bol pod značkou Nothing dokonca predstavený ďalší smartfón Phone (2a), ktorý búra zaužívané trendy a stanovuje nový štandard medzi zariadeniami strednej triedy.

Vízie Carla Peia sú však plné prekvapení, čo sa bude snažiť dokázať aj 20. marca, kedy spoločnosť Nothing uvedie svoj nový produkt. Ten už teraz nesie nálepku “an industry first”. Keďže Pei je veľký tajnostkár, tak nikto vôbec netuší, o čo ide. Teraz je iba jasné, že s niečím podobným sa stretneme po prvýkrát. Našťastie, že do uvedenie tohto “produktu” zostávajú iba dva dni.

Prvá zmienka o uvedení niečoho výnimočného odznela na oficiálnom X.com účte Nothing. V krátkom rozhovore medzi Carlom a Julie z content tímu odznela zaujímavá veta, ktorá potvrdzuje, že Nothing sa pripravuje na uvedenie niečoho, čo bude “prvé v odvetví”. Záhadou však zostáva, či bude uvedený produkt alebo služba.

Hoci z tohto expresného dialógu vyplýva, že Nothing skutočne pripravuje niečo výnimočné, tak Pei na otázku, prečo iné spoločnosti sa doteraz neodhodlali k tomuto kroku, odpovedá veľmi nejasne. Carl Pei zo seba dostal iba: No, to je uh…

Na druhej strane je zrejmé, že 20. marca sa nebude konať nejaká menej významná konferencia, pretože existuje niekoľko teórií, podľa ktorých by mohli byť v tento deň predstavené veľmi zaujímavé zariadenia, medzi ktoré môžu patriť Nothing Phone (3), spodná bielizeň so svetelným rozhraním Glyph, softvérová aktualizácia, alebo nové slúchadlá.

Koniec koncov, prečo by toto všetko spoločnosť Nothing nemohla predstaviť aj naraz?

Zdroj: X.com/Nothing

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.