Novú, resp. modernizovanú Apple TV 4K očakávame už od začiatku tohto roka. Priniesť by mala hlavne vyšší výkon a niekoľko nových funkcií.

Podľa viacerých dôveryhodných zdrojov z prostredia Apple komunity bude nová Apple TV (Kódové označenie: Neptune T1125) predstavená vo veľmi blízkej budúcnosti. Výroba vraj beží na 100% a čaká sa už len na samotné uvedenie. To bude, ako je už v prípade Apple zvykom, veľmi rýchle, bez akýchkoľvek ovácií a oznámení. Nový model by mal ponúknuť výkonný procesor Apple A12X, ktorý bol po prvýkrát predstavený v iPade Pro 2018. Najnovšiu a najvýkonnejšiu verziu tohoto procesoru, teda A12Z Bionic využíva aktuálna generácia iPadu Pro (všetky informácie o iPade Pro 2020 nájdete tu). Interná pamäť by mala byť klasikou, teda 64 GB základ, 128 GB stred a možno sa dočkáme aj 512 GB verzie.

Informácie pochádzajú o známeho „leakera“ menom, Jon Prosser, ktorý na svojom Twitter účte nedávno s detailnou presnosťou odhalil aj presný deň predstavenia aktualizovaných 13“ Macbookov Pro, a to vrátane špecifikácií. Teraz prináša nové informácie a Apple TV, ktoré nebudú ďaleko od reality.

Zdroj: Macrumors.com

Prečítajte si aj:

Apple potvrdil dátum konferencie WWDC20: Bude virtuálna

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE