Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na veľtrhu DRUPA v Düsseldorfe získala nová tlačiareň Epson SureColor SC-P20000 ocenenie Európskej asociácie digitálnej tlače (EDP) ako „Najlepšia fotografická tlačiareň“.

Ceny EDP sú každoročne udeľované najlepším novým inovatívnym produktom a zdokonaleným uvedením na trh digitálnej tlače.

Tlačiareň SureColor SC-P20000

Tlačiareň SC-P20000, uvedená na trh v januári tohto roku, spája super rýchlu tlač s vynikajúcou fotografickou kvalitou. Je ideálna pre firmy zaoberajúce sa veľkoobjemovou komerčnou tlačou, kopírovacie centrá a digitálne fotolaboratóriá. Predstavuje ekonomicky výhodné riešenie nielen pre internú firemnú produkciu veľkoformátovej tlače, ale nájde si uplatnenie pri tvorbe materiálov pre podporu predaja, kvalitného interiérového a krátkodobého exteriérového signmakingu, prezentačnej a reklamnej grafiky a fotografií. Pre dosiahnutie vynikajúcich výsledkov s maximálnym rozlíšením 2400 x 1200 dpi tlačiareň používa tlačovú hlavu Epson PrecisionCore MicroTFP. Robustná konštrukcia tlačiarne používa rad inovatívnych technológií a funkcií, ako je napríklad vysoko presná technológia podávania médií so systémom optickej stabilizácie papiera a novo vyvinutý mechanizmus pred podávacích valčekov pre reguláciu napnutia materiálu pred tlačou.

Kateřina Sedláčková, Pro Graphics Account Manager CZ/SK v spoločnosti Epson Europe, dodáva: „Tlačiareň predstavuje spojenie vysokej rýchlosti tlače s vynikajúcou kvalitou výstupu, ktorú naši zákazníci očakávajú. Zároveň prináša celý rad nových funkcií a lepšiu použiteľnosť. Ocenenie EDP je uznaním za inováciu, ktorá predstavuje iný rozmer v oblasti digitálnej tlače. Ocenenie tlačiarne SC-P20000 je úspechom, na ktorý sme mimoriadne hrdý.“

Značky: