Výrobca bezdrôtových slúchadiel AirPods plánuje rozšíriť výrobnú kapacitu z dôvodu vysokej požiadavky od zákazníkov. Ako oznámil denník DigiTimes, firma Inventec plánuje rozšíriť svoje kapacity vo výrobných závodoch v Šanghaji.

V súčasných výrobných závodoch pracujú zamestnanci cez čas a aj tak to nestačí pri uspokojovaní potrieb zákazníkov, ktorí si kúpili nový iPhone 7. Ten už nie je vybavený portom jack 3,5 mm na drôtové pripojenie slúchadiel.

Po tom, ako sa slúchadlá AirPods začali predávať 13. decembra 2016 je aktuálna doba dodávky až 6 týždňov. Vďaka pozitívnym recenziám prvých zákazníkov a príchodu vianočného obdobia je totiž o tieto slúchadlá nebývalý záujem. Dobre sa predávajú aj ďalšie bezdrôtové slúchadlá od tretích strán. V USA hlási ich najvyššie predaje sieť Best Buy a Target.

Tento týždeň CEO Apple, Tim Cook nazval slúchadlá AirPods nezadržateľným úspechom a ich výrobu komentoval slovami: „Vyrábame ich tak rýchlo, ako je to len možné“. Pripomeňme, že Apple zažil veľmi dobré vianočné obdobie.

Viac o slúchadlách AirPods

Slúchadlá Apple AirPods meškajú, vieme prečo

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.