Ako sme už informovali, novú verziu hodiniek Apple Watch očakávame v septembri. Dovtedy však Apple usporiada niekedy v marci ďalšie predstavenie, kde budeme mať možnosť vidieť menší upgrade hodiniek.

Pribudnú nové typy remienkov, luxusná verzia bude obsahovať vyhotovenie vytvorené v spoluprácu s firmou Hermès. Je možné, že hodinkám pribudne aj menšia kamera. Apple však bude musieť urobiť viac. Hodinky Apple Watch sa síce predávajú dobre, ale určite nemajú také rozšírenie ako je to v prípade telefónu Apple iPhone. Používatelia buď ešte nepochopili všetky funkcie týchto hodiniek, alebo nemajú dostatočne lákavé funkcie a to treba zmeniť.

Server 9to5Mac tvrdí, že v marci uvidíme aj novú verziu WatchOS2.2 od Apple. Update 2.2 bude obsahovať vylepšenú funkciu Apple Maps vrátane funkcie Nearby prezentovanú v iOS9 a tiež možnosť pripojiť niekoľko hodiniek Apple Watch k jednému telefónu iPhone. Je možné, že pribudne aj možnosť prepojenia s tabletom iPad. 

Ako to bude v septembri je možné len odhadovať. Väčšina analytikov sa prikláňa k názoru, že hodinkám by prospelo zníženie hrúbky a predĺženie doby výdrže na batériu. Určite to bude chcieť aj inovovaný dizajn, aby sa Apple Watch 2.0 odlíšili od originálu.

V marci okrem predstavenia inovovanej verzie Apple Watch očakávame aj menšiu verziu telefónu iPhone.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.