Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové vysoko výkonné dvojportové SSD disky Ultrastar DC SN840 NVMe, platforma OpenFlex Data24 NVMe-oF a radiče RapidFlex rozširujú hodnotu protokolu NVMe pre dátové pletivá v systémoch zdieľaného segregovaného ukladania dát a posilňujú portfólio produktov značky pre dátové centrá

Nové vysoko výkonné dvojportové SSD disky Ultrastar DC SN840 NVMe SSD sú riešením tretej generácie tejto spoločnosti navrhnutým k urýchleniu rozvoja cloud computingu, serverov v kriticky významných aplikáciách a riešení externého ukladania dát s vysokou dostupnosťou.

Nová ukladacia platforma OpenFlex Data24 NVMe-oF rozširuje výkon SSD diskov Ultrastar DC SN840 NVMe v dátovom pletive (data fabric) siete Ethernet s nízkou latenciou a poskytuje aplikáciám veľmi rozsiahlych (hyperscale) prostredí, OEM a podnikovým IT zákazníkom možnosť efektívnejšie rozširovať kapacitu a zdieľať segregované zdroje ukladania dát na báze pamätí flash.

Radiče RapidFlex, ktoré sú súčasťou platformy OpenFlex Data24 poskytujú bezproblémové pripojenie NVMe/NVMe-oF s vynikajúcim výkonom a extrémne vysokou energetickou účinnosťou. Ide o prvé riešenie spoločnosti Western Digital integrujúcej technológie novo získanej akvizície spoločnosti Kazan Networks.

Vertikálne integrované skrine pre disky SSD NVMe a ukladacie zariadenia umožňujú popredným

infraštrukturálnym firmám prejsť zo SAS alebo SATA na NVMe, a získať tak vysoko energetickú účinnú, škálovateľnú a nízkolatenčnú infraštruktúru pre náročné aplikácie a úlohy vyžadujúce vynikajúci výkon pri čítaní/zápise a dostupnosť.