Novinky sa začnú predávať v druhom kvartáli, teda v rozmedzí apríl – jún 2017.

Nokia, resp. spoločnosť HMD Global, predstavila na výstave MWC v Barcelone nové telefóny značky Nokia. Okrem vynovenej legendy, ktorou je Nokia 3310, boli oznámené aj smartfóny Nokia 3, 5 a 6.

Predstavené novinky sa podľa HMD dostanú na trh v 120 krajinách v druhom kvartáli tohto roka – najskôr v apríli, najneskôr v júni. Dá sa predpokladať, že medzi 120 krajinami je aj Slovensko, nakoľko Nokia má na našom trhu PR agentúru, ktorá je zodpovedná za komunikáciu a ktorá nám počas MWC poslala aj oficiálne ceny jednotlivých modelov pre náš trh. V ponuke obchodu Alza.sk už takisto nájdete všetky nové Nokie a môžete si nastaviť upozornenie na ich naskladnenie.

Nokia 3310 spôsobila na MWC ošiaľ. Predstavené Nokia smartfóny s Androidom však taktiež stoja za pozornosť

Britský obchod Clove tvrdí, že Nokia 3 a 5 sa začne v UK predávať v máji, Nokia 6 príde do obchodov v júni. Je možné, že rovnako to bude aj u nás. Oficiálne ohlásené ceny sú nasledovné, avšak môžu sa líšiť od tých predajných:

Nokia 3310 – 49 eur
Nokia 3 – 139 eur
Nokia 5 – 189 eur
Nokia 6 – 229 eur

Podrobnejšie informácie o jednotlivých telefónoch nájdete v našom sumárnom článku z MWC:

MWC: Predstavenie nových Nokia telefónov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit