Nokia pred chvíľou predstavila štyri telefóny, modely 3310, 3, 5 a 6. Poďme sa na ne spolu pozrieť. 

O modeli Nokia 6 sme už písali. Telefón sa už začal predávať v Číne, kde sa skladové zásoby vypredali za 23 sekúnd! Onedlho sa dostane do predaja po celom svete. Telefón má 5,5″ FHD displej, 16 Mpix fotoaparát s dvojtónovým bleskom a Dolby Atmos reproduktory. Okrem toho má aj 3 GB RAM, snímač odtlačkov prstov, 32 GB pamäti rozšíriteľnej mikro SD kartami, a celé to poháňa Snapdragon 430. Bude sa predávať vo variantoch pre jednu aj pre dve SIM karty za cenu od 229 EUR a vybrať si budete môcť z piatich farebných prevedení.

Nokia 5 s HD rozlíšením

Model Nokia 5 je menší, s 5,2″ uhlopriečkou displeja. Firma sa nezmieňuje o jeho rozlíšení, píše len HD, takže očakávame 720p rozlíšenie. Takisto nepoznáme veľkosť operačnej pamäte, očakávame 2 GB. Tiež ho poháňa Snapdragon 430, má len 16 GB pamäť, podporu SD kariet, vzadu 13 Mpix fotoaparát a bude sa predávať aj ako Dual-SIM. Na pultoch predajní sa objaví v štyroch farebných variantoch za cenu od 189 EUR.

Nokia 3 s Androidom za 139 eur

Najmenej informácií máme o modeli Nokia 3. Vieme len, že bude mať 5″ displej, 8 Mpix fotoaparát, 16 GB pamät, podporu SD kariet a bude sa predávať aj ako Dual-SIM. Bude k dispozícií v štyroch farebných prevedeniach s cenou od 139 EUR.

Všetky nové Androidové Nokie majú niekoľko spoločných rysov. Všetky budú mať 8 Mpix prednú kameru, podporujú SD karty do 128 GB, budú existovať aj ako Dual-SIM modely a budú sa predávať vo viacerých farbách. Okrem toho na všetkých pobeží čistý Android Nougat.

Nokia 3310 je späť!

Ale nebudeme si klamať, nostalgia nepustí a najviac sme zvedaví na Nokiu 3310. Tá je viac zaoblená, ako originál, ale zato priam rozkošná.

Telefón bude mať 2,4″ zaoblený polarizovaný displej, 2 Mpix foťák s LED diódou, konektor pre slúchadlá, FM rádio a MP3 prehrávač, 16 MB pamäť a podporu SD kariet do 32 GB.

Na jedno nabitie vydrží celý mesiac v pohotovosti, alebo môžete non-stop telefonovať až 22 hodín. Je len 2G, používateľské rozhranie pripomína originál a bude sa predávať aj ako Dual-SIM. Telefón bude dostupný v štyroch farbách, od 49 EUR.

Zdroj: Nokia

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: MWC – Nokia 3310 nám plní sny, spomienky a nostalgické želania

Značky: