Nové vydanie časopisu TOUCHIT práve vychádza.  Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať už teraz cez mobilnú aplikáciu. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

TOUCHIT 8-9/2020

TOUCHIT 8-9/2020

Oznam pre čitateľov a predplatiteľov časopisu:

Našim čitateľom by sme radi dali do pozornosti, že toto vydanie bolo vydané ako dvojčíslo august-september/2020. Nasledujúce vydanie bude október-november/2020, ktoré vyjde 10. novembra a decembrové vydanie, ktoré vyjde 15. decembra. Ubezpečujeme aj našich predplatiteľov, že predplatné zostáva bez zmeny a v rámci ročného predplatného dostane každý predplatiteľ stanovený  počet zostávajúcich kusov predplatného (pri ročnom predplatnom spolu 10 kusov, pri polročnom predplatnom spolu 5 ks). Predplatiteľom tiež predĺžime elektronické predplatné o mesiace, kedy nevyšlo tlačené vydanie.  

V novom vydaní TOUCHIT sme zašli do Berlína na výstavu IFA. Bezpečnostné pandemické opatrenia na nás číhali na každom kroku a tak sme sa vrátili zdraví domov a priniesli vám exkluzívnu reportáž priamo z miesta činu. Prečítajte si, ako sa produktom výstavy stal pánsky vibrátor.

V TOUCHIT sa dočítate aj o tom, ako je to s vývojom displejov. Za posledné dva roky sa toho na tomto piesočku odohralo celkom dosť. Vo veľkom prehľadovom článku sa dočítate, kam vývoj displejov smeruje.

Témou tohto vydania je smart domácnosť. Dočítate sa, ako si svoju domácnosť môžete premeniť na smart domácnosť, čo to obnáša, aké smart vychytávky používajú naši redaktori, ale nazabudli sme ani na bezpečnosť takejto domácnosti.

Vo veľkom porovnávacom teste sme otestovali najlepšie telefóny do 550 eur, tiež sme na zúbok pozreli aj tabletu od Samsungu a dočítate sa aj o najpodstatnejších novinkách v iOS 14.

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny: smartfón Energizer, inteligentnú žiarovku TP-Link či UV sterilizátor. Zapojte sa do súťaží tu.

Využite teraz našu mimoriadnu ponuku ročného predplatného spolu s powerbankou Xiaomi v našom eshope.  

Pozrite si výber zaujímavých článkov z nového vydania TOUCHIT:

Displeje dneška aj zajtrajška: Kam kráča vývoj zobrazovacích technológií?

Displeje prechádzajú vývojom

Displeje prechádzajú vývojom

Ako veľmi sa zmenila situácia v rámci displejov za posledné mesiace a ako bude vyzerať ich blízka budúcnosť? Ktoré technológie majú namierené k dominancii a ktoré naopak ustupujú do pozadia? Za posledné dva roky sa toho v oblasti displejov deje naozaj poriadne veľa. Nejde len o masívne presadzovanie nových prístupov a spôsobov zobrazovacích technológií, ale aj o to, aké majú displeje tvar a vlastnosti.

Nekonečné paušály na Slovensku

Nekonečné paušály

Nekonečné paušály, Zdroj: 123rf.com

Tak sme sa dočkali aj na Slovensku. Naši operátori začali ponúkať nekonečné paušály, ktoré okrem neobmedzených volaní a správ obsahujú aj neobmedzené dáta. Nie je to však úplne bez háčikov.

Domácnosť je čoraz inteligentnejšia

Naše domácnosti sa stávajú postupne čoraz inteligentnejšími. Aj ľudia, ktorí sa domnievajú, že nič také doma nemajú, obyčajne už používajú základ smarthome, a to je mobilný telefón. V tomto vydaní TOUCHIT ukážeme najnovšie produkty v oblasti inteligentnej domácnosti a v nasledujúcich článkoch sa budeme podrobnejšie venovať inteligentným televízorom, vysávačom, domácim asistentom, kamerám, ale aj zabezpečeniu.

Samsung Galaxy Tab S7+: Konečne konkurencia pre iPad Pro

Samsung tablet

Samsung tablet, Zdroj: Samsung

Otestovali sme najnovší tablet od Samsungu. Model Galaxy Tab S7+ je s prehľadom najlepší Android tablet za rok 2020 a rovnako môžeme prezradiť, že iPad Pro dostal konečne poctivú konkurenciu.

Značky: