Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový, ultraľahký a dotykový monitor ThinkVision M14t možno ovládať perom a používať digitálny podpis, ako aj dotyk prstami. S váhou iba 698 gramov ponúka 14-palcový Full HD monitor dokonalú podporu pre prácu odkiaľkoľvek.

Vďaka dvom plne funkčným vstupom USB-C,môžete tento monitor prepojiť s akýmkoľvek zariadením a vytvoriť si vlastné prenosné pracovisko – na poradu v kaviarni, na služobnej ceste alebo aj v zasadačke, keď chcete so svojimi kolegami zdieľať pracovné informácie.

Monitor vyniká širokými možnosťami používania – poslúži na prehrávanie videí, filmov a prezentácií, ako dotykové zariadenie s plnou podporou pera a digitálneho podpisu, takže môžete upravovať grafické podklady a dolaďovať ich spoločne s tímom či podpisovať dokumenty, alebo dolaďovať detaily aj dotykom prstov.

Monitor ThinkVision M14t disponuje jasom 300 nitov a digitálne pero ponúka 4096 úrovní tlaku. ThinkVision M14t je maximálne flexibilný a určený na prácu odkiaľkoľvek. Je v predaji na Slovensku za odporúčanú koncovú cenu 360 eur.

Značky: