Viac atraktívneho TV obsahu pre zákazníkov Magio TV.

Telekom oznámil rozšírenie ponuky TV kanálov pre službu Magio TV. Pre milovníkov zábavy pribudol kanál Comedy House zameraný na komediálny žáner. K dispozícii bude od 18. 11. 2019.

Novinka ponúka predovšetkým kratšie humorné formy, ako sú skeče či skryté kamery, obohatené o viacero zábavných relácii domácej produkcie. Dostupný bude v balíku L a XL v Magio TV a Magio Sat a Magio GO Premium.

K vlastnému originálnemu detskému kanálu Ťuki TV pribudol v ponuke ďalší detský kanál Nick Toons určený pre predškolské a mladšie školské deti. Kanál bude súčasťou detského a hudobného programového balíka Magio TV a XL balíka satelitnej platformy Magio Sat a bude súčasťou aj mobilnej platformy Magio GO Premium.

Telekom zároveň rozšíril základný balík IPTV o hudobný kanál Šlágr 2. Detský aj hudobný TV kanál sú k dispozícii od dnešného dňa, pričom v januári 2020 pribudnú do ponuky Magio TV ďalšie novinky – Arena Sport a LiChi TV.

Comedy House je novinka v ponuke Magio TV

Comedy House je novinka v ponuke Magio TV

Viac filmov a seriálov v Magio Kine

Rozšírenia sa dočkala i ponuka filmov a seriálov vo videopožičovni Magio Kino. Na Vianoce si používatelia Magio TV budú môcť vychutnať filmové trháky, česko-slovenskú klasiku i novú produkciu (napríklad film Čiara) a užiť si pohodu pri rodinných, dobrodružných a dokumentárnych seriáloch z produkcie Viasat či BBC.

Magio Kino od decembra posilní aj športový obsah. Na týždňovej báze budú pribúdať zostrihy z kľúčových zápasov, magazíny z anglickej, nemeckej, španielskej či talianskej ligy, ale napríklad aj športový klebetník Skybox, kde futbalové dianie glosujú celebrity nielen zo sveta športu.

Telekom vylepšuje svoje Magio Kino

Telekom vylepšuje svoje Magio Kino

Zdroj: TS Telekom

Prečítajte si aj:

Slovak Telekom oficiálne predstavil vynovené Magio GO a úplne nový Magio GO TV Box (VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit