Doplnené 30. 7.: Nová verzia iOS aplikácie s podporou Touch ID a funkcie 3D Touch je už dostupná v obchode App Store. Na aktualizáciu Android verzie čakáme.

smartbanking_csob_touchid

Pôvodný článok 26. 7.: ČSOB SmartBanking bude mobilnou bankovou aplikáciou, do ktorej sa bude dať prihlásiť pomocou odtlačku prsta z iPhone, ale aj Android telefónov. TOUCHIT je totiž jedným z beta testerov tejto aplikácie a podieľame sa na jej vylepšovaní.

Ukážeme vám preto, na čo sa môžete tešiť. Zatiaľ síce ešte nevieme, kedy sa tieto zmeny dostanú do verejnej verzie, ale vieme, na čom v ČSOB pracujú. A sú to príjemné zmeny, veď posúďte sami.

SmartBanking bude mobilnou bankovou aplikáciou, do ktorej sa dá prihlásiť  pomocou odtlačku prsta z iPhone, ale aj Android telefónov.

Touch ID ako možnosť prihlásenia do aplikácie cez odtlačok prsta v iOS zariadeniach – teda napr. iPhone – už na Slovensku existuje aj inde, teraz ho však bude mať aj ČSOB SmartBanking. Pre Android zariadenia bude podpora prihlásenia len na zariadeniach Samsung Galaxy, ktoré podporujú prihlásenie do telefónu cez odtlačok prsta – napr. Galaxy S7 edge. Používajú sa presne tie odtlačky, ktoré ste zadali pri prihlasovaní sa do telefónu.

CSOBSmartBankingOdtlacok

Takto sa dá nastaviť prístup do aplikácie ČSOB SmartBanking s rozpoznaním odtlačkov prsta na Samsung Galaxy S7 edge

Pre zariadenie iPhone 6s a 6s Plus bude nový SmartBanking podporovať 3D touch – teda zrýchlený prístup cez ikonu na domovskej obrazovke a náhľad niektorých funkcii v aplikácii

CSOBiPhone3DTouch_nowat

Na telefóne iPhone 6S a 6S PLUS si môžete vyskúšať aj šikovnú funkciu 3D TOUCH

Pre Android zariadenia sa zavedie nový Android Widget / teda miniaplikácia na zrýchlený prístup k najpoužívanejším funkciám aplikácie

CSOBSmartBankingAndroidWidget_nowat

Tento Widget zase využijete na Android telefónoch


Na telefóne Galaxy S7 edge pribudla v aplikácii ČSOB SmartBanking aj šikovná bočná lišta.

CSOBSmartBankingMiniAplikacia

Na hodinkách Apple Watch sa bude zobrazovať kurzový lístok ČSOB

Uvádzame aj niekoľko obrazoviek z hodiniek Apple Watch po spárovaní s mobilnou aplikáciou ČSOB SmartBanking

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.