Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veľké povianočné zľavy odštartovali! Kde ušetríte a čo sa oplatí si zaobstarať práve teraz?

So zľavou 40 EUR kúpite poslednú novinku, mobilný telefón HONOR 50 (8 GB RAM + 256 GB ROM) s prémiovou výbavou na fotenie a natáčanie. HONOR 50 Lite v zľave zoženiete len za 259 EUR. Novoročné zľavy u HONOR platia celý mesiac, do 31. januára 2022.

Mobilný telefón HONOR 50: Prémiová výbava na fotenie aj natáčanie videí

Naposledy uvedený mobilný telefón HONOR 50 sa pýši nadštandardnou výbavou na fotenie aj natáčanie videí vrátane špeciálnych vychytávok nielen pre živé vysielanie. Vie napr. natáčať na prednú aj zadnú kameru zároveň. Na videu máte tak zároveň nielen prostredie, ktoré práve natáčate, ale napríklad aj sami seba na prednej kamere. Perfektný pre všetkých, ktorí radi vlogujú alebo sa natáčajú na sociálne siete. Využiť môžete tiež funkciu „Obraz v obraze“, do práve natáčaného videa pridáte ešte ďalší obraz, buď obrázok alebo ďalšie video. Skvele sa hodí napríklad na natáčanie tutoriálov a návodov. A to nie je všetko. S pokročilou výbavou nemôže byť rýchly strih vo videu jednoduchší. Jednoducho video v jednom momente zastavíte a ďalej pokračujete v natáčaní záberu, ktorý má nasledovať.

Vo verzii 8 GB RAM + 256 GB ROM je len za 559 EUR namiesto pôvodných 599 EUR. Vo verzii 6 GB RAM + 128 GB ROM kúpite len za 479 EUR.

HONOR 50 Lite: Najväčší pomer displeja k telu telefónu a rýchlonabíjania

HONOR 50 Lite prichádza s najväčším displejom z rodiny HONOR, má až 94,4% pomer veľkosti displeja k telu. Nechýba rýchlonabíjanie. 40 % nabijete len za 10 minút, 100 % len za 39 minút. Perfektná voľba pre tých, ktorí zháňa telefón s dobrou výbavou za príjemnú cenovku. V novoročných zľavách je práve v predaji len za 259 EUR namiesto pôvodných 299 EUR.

Pre viac informácií prosím navštívte oficiálne stránky HONOR na www.hihonor.sk .

Značky: