Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • S modelom SRS-XB100 si môžete vychutnať silný a čistý zvuk v kompaktnom tele
  • Počúvajte dlhšie vďaka až 16-hodinovej výdrži batérie
  • Prenosný a odolný pre život v pohybe

Spoločnosť Sony Europe oznámila, že sa jej nový kompaktný bezdrôtový reproduktor SRS-XB100 dostáva na európsky trh. Model SRS-XB100 ukrýva v prenosnom tele silný a čistý zvuk. Ak radi počúvate dobrú hudbu s priateľmi, stane sa SRS-XB100 vašim dokonalým spoločníkom.

Vezmite si silný zvuk kamkoľvek so sebou

Reproduktor XB100 je všetko, čo potrebujete pre život v pohybe. Je vybavený pasívnym žiaričom, ktorý zabezpečuje výkonný zvuk. Vďaka excentricky umiestnenej membráne ponúka čistý zvuk aj pri vysokej hlasitosti. Nenechajte sa zmiasť jeho kompaktným rozmerom – tento malý reproduktor nesie pôsobivý zvuk do ďalekého okolia. Technológia DSP s procesorom Sound Diffusion Processor totiž umožňuje šírenie zvuku v akomkoľvek priestore..

Nič vás nezastaví

Hudbu si môžete vychutnávať dlhšie, pretože batéria modelu XB100 vydrží až 16 hodín[1]. Reproduktor je vodotesný a prachotesný s krytím IP67[2], má odolný povrch a viacúčelový popruh, vďaka ktorým je ideálny pre život v pohybe. Či už ste doma alebo na cestách, umožní vám vstavaný mikrofón hands-free volania priamo prostredníctvom reproduktora. A môžete sa spoľahnúť na lepšie a čistejšie hovory vďaka funkcii Echo Cancelling, ktorá umožňuje dvom ľuďom hovoriť súčasne bez toho, aby sa navzájom rušili.

S ohľadom na životné prostredie

Výrobky Sony sa neusilujú len o kvalitný zvuk, ale venujú starostlivosť aj životnému prostrediu. Telo a viacúčelový popruh slúchadiel SRS-XB100 sú čiastočne vyrobené z recyklovaných plastových materiálov. Pri výrobe obalového materiálu slúchadiel SRS-XB100 sa nepoužívajú žiadne plasty. Svedčí to o snahe spoločnosti Sony znižovať dopad svojich výrobkov na životné prostredie.

Cena a dostupnosť

Model SRS-XB100 je k dispozícii od augusta za 59 €.
 

Ďalšie informácie o modeli SRS-XB100 nájdete na adrese: https://www.sony.sk/wireless-speakers/products/srs-xb100


[1] Pri nastavení úrovne hlasitosti na 36. Skutočný výkon se môže od uvádzanej výdrže líšiť v závislosti od hlasitosti, prehrávaných skladieb, okolitej teploty a podmínkach používania.

[2] Prístroj s riadne pripevneným krytom má špecifikáciu vodotesnosti IPX7*1 podľa špecifikácie „Stupeň ochrany proti ponoreniu do vody“ normy IEC60529 „Stupeň ochrany proti vniknutiu (kód IP)“ a špecifikáciu prachotesnosti IP6X*2 podľa špecifikácie „Stupeň ochrany proti pevným cudzím predmetom“.*1 Ekvivalent IPX7: Reproduktor bol testovaný a zachováva si svoju funkčnosť, ak je opatrne ponorený do vody do hĺbky 1 m a ponechaný vo vode počas 30 minút.*2 Ekvivalent IP6X: Reproduktor bol testovaný na odolnosť proti prachu a zachováva si ju aj po 8 hodinách v skúšobnom zariadení, ktoré víria prachové častice s priemerom až 75 μm.

Značky: