Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novým riaditeľom spoločnosti Oracle Slovensko sa stal Jaroslav Kmeť (45 rokov).

V tejto funkcii nahradil Stanislava Molnára, ktorý slovenskú pobočku tejto významnej technologickej spoločnosti úspešne viedol posledné 2 roky. Jaroslav Kmeť vyštudoval Slovenskú poľnohospodársku univerzitu v Nitre. Počas svojej profesionálnej kariéry pôsobil v mnohých manažérskych pozíciách v rôznych odvetviach vrátane telekomunikácií, finančných služieb a informačných technológií.

Pred príchodom do spoločnosti Oracle pôsobil ako výkonný riaditeľ v spoločnosti CSC pre Českú republiku, Slovensko, Maďarsko, Poľsko a Rumunsko, pred tým pracoval 5 rokov v spoločnosti Hewlet Packard ako regionálny manažér pre verejný sektor a zdravotníctvo, kde zodpovedal za aliančný obchod v regióne strednej a východnej Európy. V spoločnosti Oracle Slovensko pracuje od roku 2015, venoval sa predovšetkým vedeniu obchodného teamu, zameraného na predaj technológií.

Jeho cieľom v pozícii riaditeľa Oracle Slovensko je naďalej posilňovať pozíciu spoločnosti Oracle a jej cloudovej ponuky na slovenskom trhu. Jaroslav Kmeť je ženatý, hovorí plynulo po anglicky a rusky, okrem iného sa zaujíma o šport, zvieratá a novinky zo sveta mobilných technológií. K jeho ďalších koníčkom patrí cestovanie, kultúra, beletria a charitatívne aktivity.

Značky: