Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Martin Jakubík je súčasťou tímu ŠKODA takmer 17 rokov. Do svojej oblasti financií, personalistiky a IT prinesie skúsenosti z Českej republiky, Ruska či Nemecka. Vo funkcii nahradí Lenku Handlíkovú, ktorá sa bude novým výzvam venovať aj naďalej pod značkou ŠKODA

Novým riaditeľom spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko pre oblasť financií, personalistiky a IT sa s účinnosťou od 1. marca stáva Martin Jakubík. Nahradil Lenku Handlíkovú, ktorá zostáva verná značke ŠKODA ako vedúca controlingu: metodika a nové projekty a zároveň bude súčasťou projektu Digi Lab.

Martin Jakubík pracuje pre značku ŠKODA takmer 17 rokov, je manažérom so skúsenosťami v automobilovom obchode a finančných službách. V spoločnosti ŠKODA zastával viacero manažérskych pozícií v oblasti controlingu a financií, medzi inými pôsobil aj ako konateľ v ŠKODA AUTO Slovensko pre oblasť financií. Od roku 2015 zastával pozíciu Vedúci odbytového controllingu FCV2 v ŠKODA Česká republika a od roku 2017 sa presunul do ŠKODA AUTO Deutschland, kde mal ako vedúci na starosti oddelenie controllingu a financií.

 „Teším sa, že budem opäť súčasťou slovenského tímu. Pred sebou máme, vzhľadom na aktuálnu situáciu, veľmi náročný rok. Jednou z priorít bude udržať likviditu a finančné zdravie ako spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, tak aj našich servisných a predajných partnerov. Sme pripravení im aj naďalej poskytovať potrebnú podporu a pomoc. Značka ŠKODA je na Slovensku jednoznačnou trhovou jednotkou a ja verím, že moje skúsenosti z medzinárodného prostredia dokážem efektívne zužitkovať a prispieť tak k jej stabilite,“ hovorí Martin Jakubík, nový riaditeľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko pre oblasť financií, personalistiky a IT.

Lenka Handlíková, ktorá od roku 2018 pôsobila ako konateľka pre oblasť financií, personalistiky a IT, pracuje v rámci spoločnosti ŠKOD AUTO už viac ako 20 rokov. Aj naďalej zostáva verná značne s okrídleným šípom v logu. Bude zodpovedná za Management Business Area DIGI LAB a zároveň bude zastávať pozíciu Vedúca controlingu:  metodika nové projekty.

Značky: