Nečakajte nové hity, ale z ponuky si možno vyberiete.

Služba Plex umožňuje vytvorenie vašej vlastnej knižnice filmov a seriálov, ktoré si môžete z vášho zariadenia streamovať do televízora, počítačov a mobilných zariadení kdekoľvek na svete. Plex teraz rozširuje svoju funkcionalitu a stáva sa poskytovateľom obsahu.

Databáza tejto služby momentálne obsahuje viac ako tisíc filmov a seriálov, ktoré môžete sledovať zadarmo. Biznis model je postavený na zobrazovaní reklám. Ponuka obsahu sa odlišuje podľa regiónov a u nás je aktuálne pomerne chudobná. Dá sa to obísť pomocou VPN služby.

Službu môžete využívať po vytvorení používateľského konta na webe www.plex.tv. Konto si môžete vytvoriť zadarmo a bezplatné je aj sledovanie dostupných filmov.

V ponuke služby sú klasiky ako Terminátor, Dnešná apokalypsa či Zúriaci býk. Na Slovensku bohužiaľ momentálne nie sú dostupné. Plex do budúcnosti sľubuje rozširovanie ponuky o ocenené hollywoodske filmy a nezávislú tvorbu z celého sveta.

Zdroj: Plex

Prečítajte si aj:

Domáce multimediálne centrum Plex

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit