NVIDIA SHIELD TV je multimediálny prehrávač s oficiálnym systémom Android TV.

Spoločnosť NVIDIA pokračuje vo vylepšovaní funkcií a používateľských skúseností. SHIELD TV v týchto dňoch získava aktualizáciu na Android 8.0 Oreo.

Nová softvérová aktualizácia prináša rôzne vylepšenia, vrátane novej domovskej obrazovky, ktorá uľahčuje vyhľadávanie vami požadovaného obsahu a naposledy používaných aplikácií spolu s ďalšími menšími vylepšeniami. Tými sú: podpora pre herné ovládače a lepšie Wi-Fi a Bluetooth pripojenie. K dispozícii je tiež aktualizovaná aplikácia Amazon Prime Video, podpora ESPN+ a nové hlasový výstupy asistenta Google, ktoré boli predstavené na konferencii I/O Google.

Nový je aj spôsob, akým bude SHIELD TV narábať s aplikáciami, ktoré budú lepšie integrované do prostredia prehrávača, aby sa tak zvýšil komfort pri ich používaní. S touto integráciou sa môžete stretávať pri rôznych inteligentných televíznych platformách a teraz už aj v prehrávači NVIDIA SHIELD TV.

Aktualizácia NVIDIA SHIELD TV bola vypustená v týchto dňochViac informácií o novom SHIELD Experience 7.0 nájdete aj v tlačovej správe.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Ako sledovať živé TV vysielanie (nielen) na NVIDIA SHIELD TV: Vyskúšali sme službu SledovanieTV.sk

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.