Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O2 bude v lete učiť ľudí správne dýchať.

Ponúkne im jednoduché návody na dychové cvičenia, ktoré ich môžu v stresových situáciách upokojiť a dostať sa do pohody. Letná kampaň O2 nadväzuje na posolstvo „Pretože nám záleží“, ktoré O2 predstavilo už začiatkom roka a je vyjadrením misie operátora zjednodušovať život ľudí prostredníctvom inovácií, v ktoré sám verí. V rámci tejto stratégie prístupu k mobilným službám už O2 predstavilo v tomto roku aj nové portfólio O2 Paušálov, či nový vernostný program O2 Prekvapenia.

„Po mimoriadne stresujúcom období globálnych udalostí, akými boli pandémia koronavírusu, pokračujúca vojna na Ukrajine, či iných vážnych tém, pociťuje v súčasnosti podľa nášho prieskumu až 70% ľudí stres, prípadne zažíva pocity úzkosti. Aj preto chceme v novej kampani ponúknuť ľuďom rýchly návod, ako sa prostredníctvom správneho dýchania dostať do väčšej pohody a pokoja. Do letnej kampane sme si prizvali trénera dýchania Jakuba Chudého, ktorý je zároveň odborným garantom celej kampane,“ povedala Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky O2.

Dýchanie s O2

O2 odštartovalo kampaň 13. júla s populárnym hercom Jánom Koleníkom v TV Markíza v relácii Teleráno. Spolu s ním a trénerom dýchania Jakubom Chudým odprezentovali správne dýchacie techniky, ktoré vrátia ľudí do väčšej pohody. O2 sprístupnilo aj webovú stránku o dýchaní dychajte.o2.sk  a od soboty 15. júla venuje aj svoj mediálny priestor v TV spotoch, prostredníctvom ktorých bude ľudí učiť správne dýchať. O2 počas kampane nasadí zaujímavé novinky aj v online priestore, ktoré majú za úlohu ľudí nadchnúť pre správne dýchanie. Zároveň O2 zriaďuje Linku pohody na čísle 0800 020 478, na ktorej herec Janko Koleník prevedie volajúcich dýchacími technikami v reálnom čase.

„Dýchanie a duševná pohoda sú veľmi úzko prepojené. Pri stresovej situácii sa naše dýchanie zrýchľuje, stáva sa plytším a nepravidelným. Vedomím spomalením dýchania vieme znížiť prejavy stresu a upokojiť myseľ. Mojím cieľom v tejto kampani je zlepšenie povedomia o dýchaní a pochopenie podstaty dýchania. Porozumenie tomu, čo sa pri rôznych dychových technikách deje v našom tele, je kľúčom k lepšiemu zdraviu, duševnej pohode a kvalitnejšiemu životu,“ povedal dýchací coach Jakub Chudý.

Dýchanie s O2Zdroj: O2
Dýchanie s O2

Pretože nám záleží

O2 sa už od uvedenia nového portfólia O2 Paušálov začiatkom tohto roka zameriava na prinášanie pohody a odbúravanie stresových situácií pre svojich zákazníkov. V tomto duchu predstavilo aj nové O2 Paušály, ktoré zákazníkom prinášajú bohatú nádielku dát, predplatné na atraktívne aplikácie ako Netflix, HBO Max, Voyo a iné. Zákazníci môžu využiť aj službu Cashback, ktorá im s dátovo neobmedzeným Bezstarostným O2 Paušálom vráti 5 Eur v prípade, ak nepredátujú viac ako 15 GB. Aj týmto nástrojom sa dokážu vyhnúť stresu z toho, že platia za niečo, čo nevyužijú. Okrem toho O2 v tomto roku predstavilo nový vernostný program O2 Prekvapenia, ktorý funguje v O2 aplikácii. Základné pravidlo O2 Prekvapení je, že každý zákazník si každý týždeň nájde v O2 aplikácii zaujímavý darček. Pripravené sú výnimočné partnerské zľavy, neobmedzené dáta na deň a zľavy na vybrané zariadenia a príslušenstvo z O2 e-shopu. Výročia našich zákazníkov si pripomíname spolu s nimi, a to špeciálnym prekvapením, ktoré nájdu tiež v O2 aplikácii.

Značky: