Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť O2 prináša s novou generáciou O2 Paušálov aj nový kreatívny koncept s názvom Magic Moments, ktorý je súčasťou novej stratégie „Pretože nám záleží“. Hlavnou novinkou konceptu je, že sa 3D charaktery menia za reálnych ľudí. Koncept kreatívne zastrešila a zrealizovala agentúra TRIAD.

„Pôvodnú ponuku paušálov sme zjednodušili na tri nové O2 paušály: Základný, Pohodový a Bezstarostný. Pri tvorbe nového produktového portfólia sme dali vo výraznej miere na preferencie našich zákazníkov a vytvorili sme Bezstarostný O2 Paušál, ktorý každý mesiac vráti ľuďom peniaze za neminuté dáta,“ vysvetľuje Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky O2.

O2 spolu so zjednodušením svojho portfólia a so zmenou kreatívneho konceptu predstavila aj novú stratégiu, ktorá sa bude prelínať všetkými službami, ktoré operátor poskytuje.

„Spolu s novým konceptom predstavujeme aj našu novú stratégiu „Pretože nám záleží“, ktorý vnímame ako podpísanie našej dlhodobej filozofie a zmýšľania. Sme firma a značka, ktorej úprimne záleží na svojich zákazníkoch, zamestnancoch a spoločnosti, v ktorej žijeme. Dôkazom sú roky menenia telekomunikačného trhu, ale aj silné hodnotové iniciatívy značky,“ dopĺňa Lucia Petrášová.

Nová ponuka bude komunikovaná v novom kreatívnom koncepte

O2 sa po dvoch rokoch lúči so psíkom Maxom, ktorého tentokrát nenahradí nový 3D charakter, ale reálni ľudia. Nový koncept nesie názov Magic Moments a zobrazuje rôznych ľudí v rôznych situáciách, ktoré vyrieši mágia. 

„Nie, nie je to Harry Potter ani nič podobné. Je to mágia, ktorú dokáže urobiť iba technológia. Pri tvorbe nového konceptu sme sa inšpirovali výrokom Artura Clarka, že každá dostatočne vyspelá technológia je na nerozoznanie od mágie. Veď koniec koncov, všetci teraz žasneme nad tým, čo dokážu nástroje umelej inteligencie. Ale netreba ísť tak ďaleko. Pre niektorých ľudí, je mágia AR filter na Tiktoku, lebo vďaka nemu sa môžem zmeniť na svojho obľúbeného herca. Pre iných je to aj taký robotický vysávač, vďaka ktorému nemusíme pohnúť ani prstom a máme upratané. A pre niekoho je mágia aj obyčajný videohovor, vďaka ktorému sa vieme vidieť s niekým, kto je na druhej strane zemegule. Technológie dokážu robiť zázraky a o tom je náš nový koncept.“ vysvetľuje Matúš Hliboký, kreatívny riaditeľ agentúry TRIAD.

V novom spote vystupuje dvojica otec a jeho malá dcérka, ktorá dokáže ovládať mesiac tak jednoducho, akoby to bol smartfón. Produkciu zastrešila agentúra Hitchhiker Films a spot režíroval Ľuboš Vacke. O špeciálne efekty sa už tradične postaralo ALIEN Studio.V reklame je použitá pieseň od kapely Queen – It’s a kind of magic v špeciálnom aranžmáne od Viktora Hazarda.

Pozrite si novú TV reklamu Jediný paušál, ktorý vám vráti peniaze za neminuté dáta – YouTube

Vizitka kampane:

  • Produkcia: Hitchhiker Films, ALIEN Studio
  • Réžia: Ľuboš Vacke
  • Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
  • Hudba: Fat Music, Viktor Hazard
  • Agentúra: TRIAD
  • Chief Creative Officer: Vlado Kurek
  • Creative Director: Matúš Hliboký
  • Strategy Director: Martin Woska
  • Strategist: Michaela Martonová
  • Account Director: Katarína Poláková
  • Head of Art: Peter Baslík,
  • Art Director: Michal Mazan             
  • Copywriter: Matúš Hliboký, Vlado Kurek, Zuzana Martiniaková

Značky: