Ponuka TV kanálov sa rozšírila v oboch verziách služby.

Operátor O2 oznámil, že do ponuky služby O2 TV zaradil nové TV kanály – Arena Sport 1, Arena Sport 2, TV Paprika a Prima COOL SK. Túto verziu služby môžete sledovať na 4 zariadeniach súčasne. Jej cena je 12 eur mesačne.

O2 tiež rozšírilo ponuku služby O2 TV Mini. V tomto prípade pribudli 3 TV kanály od Primy – Prima SK, Prima COOL SK a CNN Prima News. Lacnejšia verzia umožňuje sledovať TV vysielanie na 2 zariadeniach. Cena služby je 6 eur mesačne. Zoznam TV kanálov si môžete pozrieť priamo na webe O2.

V oboch prípadoch je k dispozícii 7-dňový TV archív a neobmedzené nahrávanie obsahu, ktorý sa uloží na 30 dní od jeho odvysielania. Služba je bez viazanosti a môžete sa prepínať medzi jej verziami. Zmena na O2 TV je možná kedykoľvek, zmena na O2 TV Mini je možná po uplynutí 30-dňového obdobia.

O2 TVZdroj: TOUCHIT
O2 TV

O2 TV si môžete aktivovať k O2 Paušálu, O2 Fér na faktúru alebo k domácemu O2 Internetu, pričom službu O2 TV Mini si môžete zvoliť ako predplatné zadarmo k Pohodovému a Bezstarostnému O2 Paušálu.

Službu O2 TV som nedávno testoval a ocenil som, že ide modernú a rýchlu TV službu, ktorá aktuálne patrí k tomu najlepšiemu v ponuke slovenských operátorov. O2 TV ponúka prehľadný a kategorizovaný TV archív, ktorý umožňuje rýchlo nájsť film či seriál na večerné sledovanie.

O2 TV môžete využívať aj bez set-top boxu. K dispozícii sú aplikácie O2 TV pre smart televízory so systémom Android TV a tiež aj pre televízory značiek Samsung a LG. Mobilné aplikácie sú dostupné pre Android a iOS a k dispozícii je aj webové rozhranie.

Športových fanúšikov určite poteší rýchly prístup k športovému obsahu či možnosť sledovať zápasy s pôvodným komentárom. Ďalšie detaily si môžete prečítať v recenzii.

O2 TVZdroj: TOUCHIT
O2 TV

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit