Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jednou zo značiek, ktorým záleží na planéte, kde žijeme, je americká značka prAna.

prAna to deklaruje mottom „Clothing for positive change“. Tak pravil Mahátma Ghándí: „buď tou zmenou, ktorú chceš vidieť vo svete“  – a v tomto duchu sa prAna snaží neustále zlepšovať a optimisticky nás presviedča, že všetci máme moc pretvárať budúcnosť módy. Ich dizajnérske a produktové tímy neúnavne pracujú na vývoji a využívaní materiálov a postupov, ktoré zlepšujú výkon, majú štýl a zmenšujú náš vplyv na planétu.

prAna legíny ti pomôžu udržať rovnováhu
prAna legíny ti pomôžu udržať rovnováhu

prAna je jednou z možností na ceste smerom k vyššej udržateľnosti.

Udržateľnosť a štýl môžu a musia žiť spolu v harmónii. Touto harmóniou prAna napĺňa aj svoje produkty: outdoorové a športové funkčné oblečenie, a tiež rozsiahly sortiment lifestylového oblečenia. Nadýchni sa a usmerni pránu k dobrému výberu.

Napríklad také Misty Leggings sú vyrobené z elastického mäkkého materiálu zo zmesi polyester/nylon/lycra so špecifickým vzorom, ktorý maximalizuje odvádzanie vlhkosti a priedušnosť. už dávno neplatí, že syntetické materiály nedýchajú – tento druh spracovania ťa presvedčí o opaku. Výhodou je, že látka schne tak rýchlo, že keď ich po hot joge operieš, za chvíľu sú suché a môžeš ich používať znova.

Priedušné Misty Capri legíny sa hodia aj na turistiku
Priedušné Misty Capri legíny sa hodia aj na turistiku

Všetky prAna funkčné legíny majú široký pás, ktorý perfektne sedí. To určite ocení každý človek, ktorý sa už pokúšal robiť brušáky s pásom zarezaným v hĺbke medzi formujúcimi sa tehličkami na bruchu. Strih je konštruovaný tak, aby ťa pri žiadnom pohybe neobmedzoval. Okrem Misty si môžeš vybrať aj Serafina Legging zo zmesi konope a spandexu s dlhou manžetou s otvorom na pätu, alebo niekoľko modelov v dĺžke capri.

prAna je obľúbená značka cestovateľov
prAna je obľúbená značka cestovateľov

K legínam sa hodí primeraný top, povedzme Kaewe Support tank, vyrobený z odolnej a rýchloschnúcej látky s certifikátom bluesign. Tielko so zavinovacím dizajnom so všitou podprsenkou a prekríženými ramienkami na chrbte sa definitvne uplatní nielen na joge, ale aj pri stredne záťaťových outdoorových aktivitách ako je turistika. Ideálne na dni, keď sa necítiš práve na priliehavé tielko. No a ak máš top bez integrovanej podprsenky, bude sa hodiť aj tá. Náš favorit je Arctic Air Bra s perfektným strihom, presne v štýle prAna z elastického strečového materiálu.

Aj jogu môžeš cvičiť štýlovo s prAnou
Aj jogu môžeš cvičiť štýlovo s prAnou

prAna miluje jogu, ale u nás nájdete aj funkčné dámske plavky, nohavice, košele, šaty a šortky. Pozri si ich tu: https://wilderoben.com/en/brands/prana-6

Zdroje: coloradomountainmom.com, adamjesspnw.com, drinkteatravel.com, www.identifyla.com

Značky: