Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novú ŠKODA SUPERB SCOUT si môžu objednať už aj slovenskí zákazníci. K dispozícii sú dve motorizácie – 2.0 TDI 140 kW 4×4 a 2.0 TSI 200 kW 4×4. Cena nového modelu SUPERB SCOUT začína na 44 590 eur 

Novú ŠKODU SUPERB SCOUT, ktorá bola svetu exkluzívne predstavená v máji počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji IIHF v Bratislave, si od dnešného dňa môžu nakonfigurovať a objednať aj slovenskí zákazníci. Novinku, ktorá sa vyznačuje zlepšenými jazdnými vlastnosťami mimo spevnených ciest a bohatou výbavou, si môžete kúpiť už od 44 590 eur.

Len nedávno značka ŠKODA predstavila svoju modernizovanú vlajkovú loď SUPERB a vôbec po prvý raz aj jej off-roadovú verziu SCOUT. Tá je dostupná s dvomi motorizáciami – naftovým 2.0 TDI s výkonom 140 kW a benzínovým 2.0 TSI s výkonom 200 kW, pričom oba motory majú automatickú dvojspojkovú prevodovku DSG a disponujú pohonom všetkých štyroch kolies. V interiéri ŠKODA SUPERB SCOUT privíta posádku špeciálnymi dekoračnými lištami s imitáciou dreva, ktoré nesú logo SCOUT, rovnako ako operadlá predných sedadiel. SCOUT má tiež jeden z najväčších batožinových priestorov vo svojej triede s objemom od 660 do 1.950 litrov. Dvere batožinového priestoru sú  vybavené elektrickým ovládaním a dajú sa pomocou funkcie Virtual Pedal otvoriť pohybom nohy pod zadným nárazníkom. Vo výbave sú sériovo aj full LED matrixové svetlomety alebo vyhrievanie predných aj zadných sedadiel. To všetko už od 44 590 eur.

Nový SUPERB SCOUT, oproti štandardnej verzii, prináša plastové lemovanie blatníkov a podbehov, chrómový strešný nosič, paket pre zlé cesty, zvýšený podvozok o 15 mm, špecifický dekór Ash Braun s logom Scout, vyhrievanie zadných sedadiel, adaptívny podvozok s voličom jazdných režimov, vyhrievaný multifunkčný volant, asistent rozjazdu plus off-road paket, hliníkové pedále, navigačný systém AMUNDSEN s 8“ dotykovým displejom, mapové podklady Európy a online služby na 1 rok.

Nový SUPERB SCOUT je možné objednať aj s akčným paketom SCOUT Plus v hodnote 2 409 eur, ktorý zahŕňa navigačný systém COLUMBUS, funkciu komfortného telefonovania s rSAP a LTE cez vlastnú SIM kartu, trojzónovú klimatizáciu CLIMATRONIC, digitálny rádiopríjem DAB a virtuálny kokpit za zvýhodnenú cenu 999 eur.

Značky: