Telefón Maxcom MM899 je odolný telefón, ktorý ponúka všestranné využitie najmä pre tých, ktorí sa vystavujú náročným poveternostným podmienkam.

Či už ste milovníkom extrémnych športov, rybolovu alebo poľovníctva, prípadne pracujete v stavebníctve, dielni, či v záhrade, Maxcom MM899  má odolnú konštrukciu, ktorá by mala vydržať aj tieto náročné podmienky.

Ide o klasický telefón s robustnou a pevnou konštrukciou, klávesnica s veľkými tlačidlami by mala umožniť aj písanie v pracovných rukaviciach.

Batéria s kapacitou 4000 mAh poskytuje energiu na rozhovor dlhý až 24 hodín a v spolupráci s najväčšou osvetľovacou batériou s priemerom 1,5 cm, osvetlíte priestor na dostatočne dlhý čas. Telefón obsahuje aj funkciu powerbanky, ktorá umožní nabiť aj ďalší telefón.

Farebný displej telefónu má uhlopriečku 2,4 palcov pri rozlíšení 176 x 220 pixelov. Je jasný a mal by ponúknuť dobrú čitateľnosť aj v zlých svetelných podmienkach. Tlačidlová klávesnica zaisťuje pohodlné a rýchle písanie. Ide o dual-sim telefón, ktorý sľubuje výdrž až 800 hodín.

Cena telefónu je 49,99 eur.

Značky: